2777
2789
عنوان

کسی هست که هوشبری خونده باشه

534 بازدید | 15 پست

سلام

وقتتون بخیر

می خواستم بدونم کسی که هوشبر باید چه کارایی انجام بده و اینکه شبم شیفت دارن وامکان ادامه تحصیلش چه جوریه؟

از جنگل ؛به کارگاه چوب بری رفتند !صندلی .نیمکت .میز.آنکه عاشق تر بود؛ پنجره شد .!

من نمیدونم ولی دختر همسایمون خونده شیفت شب نداره ولی خودش صبح بیمارستان دولتی تا 12 شبم کلینیک خصوصیه لیسانسه درامدشم بد نیست اپارتمان خریده ماشین خوب خریده

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش هم اینه که برای هر عمل همراه باتیم بی هوشی مسئول بی هدش کردن بیمارن اگر مشکلی هم پیش بیاد باید پاسخگو باشن

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

خواهر من دانشجوئه

همین نکاتی که دوستان اشاره کردن به اضافه این که آن کال هستی

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
من هستم کار پر استرسیه شب کاری بستگی به بیمارستانت داره شاید باشه شاید نه ادامه تحصیل رشته بیهو ...

سلام عزیزم     دقیقا چند ساعت در روز کار میکنید ؟   برای ارشدکه نمیشه خوندش چ گرایشی بهتره بخونیم؟   و اینکه حقوقش چنده تو بیمارستان دولتی ؟

لطفا جواب بدید  ممنون

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
خواهر من دانشجوئه همین نکاتی که دوستان اشاره کردن به اضافه این که آن کال هستی

یعنی تلفنی بررسی میکنن؟

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
یعنی تلفنی بررسی میکنن؟

نه یعنی اگه تماس بگیرن و بهت احتیاج داشته باشن باید بری بیمارستان

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!