2777
2789
عنوان

پشه آئدس تهران

2123 بازدید | 16 پست

پشه‌های آدم‌کش به پایتخت می‌رسند؛ اعلان هشدار به تهرانی‌ها!

این یک هشدار جدی است. 

🔹آرتمیس رمضانی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیئت علمی انستیتو پاستور ایران می‌گوید: این روز‌ها با توجه به گسترش آئدس در گیلان و بخش‌هایی از مازندران امکان اینکه این پشه به تهران هم بیاید، زیاد است.

🔹این در حالی است که حسین فرشیدی، معاون بهداشتی وزیر بهداشت هم می‌گوید: تب دنگی در صورت همه‌گیری از کرونا خطرناک‌تر خواهد بود./دنیای اقتصاد

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا خبرهاش رو دنبال نمیکنم....ول کن بابا فقط استرس میده به آدم آخرش یه چیزی میشه دیگه توکل به خدا

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
والا ما شمال زندگی میکنیم ، زندگی در شرایط عادی در جریانه

پس اینایی که میان میگن گزیده شدن چی

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
من اصلا خبرهاش رو دنبال نمیکنم....ول کن بابا فقط استرس میده به آدم آخرش یه چیزی میشه دیگه توکل به خد ...

من استرسم بابت بچهامه فقط مثل کرونا نشه

پس اینایی که میان میگن گزیده شدن چی

من نشنیدم و ندیدم چیزی اینجا، مراقبت کنید، روزها زمان کار این نوع پشه هست، واسه درو پنجره ها توری نصب کنید، لباس استین بلند بپوشید، به جاهایی که آب هست، مثل دریاچه ها و اینجور جاها که آب جمع شده نرید 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من نشنیدم و ندیدم چیزی اینجا، مراقبت کنید، روزها زمان کار این نوع پشه هست، واسه درو پنجره ها توری نص ...

تواین گرما آستین بلند که گرما زده میشن

تواین گرما آستین بلند که گرما زده میشن

چاره چیه، برای زمان مثلا پیک نیک ، اما اینجا زندگی به روال عادی در جریانه، همین یکساعت پیش از هیئت اومدیم، این چند روزه هم تو جمعیت شب و روز از اول محرم اینهمه ادم تو کوچه و خیابون کنار هم بودیم هیچ چیزی هم از این پشه نشنیدیم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چاره چیه، برای زمان مثلا پیک نیک ، اما اینجا زندگی به روال عادی در جریانه، همین یکساعت پیش از هیئت ا ...

بله درست میگی ممنون که از نگرانیم کم کردی ان شاالله که چیزی نباشه خدابهمون رحم کنه هرچی هم هست از بین بره

از داروخونه اسپری قبل از نیش پشه بگیر

اونم دارم ولی استفاده نمی‌کردم اما الان دیگه میزنم براشون ممنون یاد آوری کردی