2777
2789
عنوان

با سیاست هاش بیان 😌

490 بازدید | 13 پست

سلام خانما 

دوستای خوبم من مدتی که با کسی تو رابطه ام اما تا تموم نشده طرحم و تا اینکه به این دید کامل برسم آیا این آدم مناسب من قرار ازدواج نیست . 

اما خب رابطه مون کاملا جدی خانواده ها  در جریان یعنی پدرم مادرم از جانب ایشون هم ریز درشت ...

امروز خواهرش بهم زنگ بعد سلام و احوال (خیلی خوب باهام حرف زد یعنی طوری که من خودم احساس کردم جدا عروس و عضویی از خانواده شون هستم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت میخواد تولد پسرش هفته دیگه ( آخر هفته ) برگذار کن . گفت درسته ایام محرم اما بدون آهنگ این حرفا و گفت برای دل پسرم این صحبت ها 

خیلی مودبانه ازم خواست که منم باشم 

اینجا دو تا حرف مسئله پیش میاد 

اولا طرف مقابل من نیست و این باعث میشه من در رفتن دلسرد بشم . 

بعد اینکه من برادر کوچکتر دارم فاصله سنی مون زیاد . گفت برادرت هم بیار همبازی خوبی برای پسرم . اسمی از خانواده ام نیاورد 

اینجا دو تا حرف مسئله پیش میاد اولا طرف مقابل من نیست و این باعث میشه من در رفتن دلسرد بشم . بعد این ...

خب ینی خودت و برادرت احتمالا تولدش با حضور بچها یا خانواده خودش... خب شماکه رابطه رسمی ندارید که انتظار دعوت خانواده اتو داشته باشی. مثل یه آشنا یا دوست خودت و برادرت رو دعوت کرده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بنظرتون نرم بهتر نیست ؟

آخه اینجا هم دیدم خیلی از قاطی شدن دختر قبل عقد خوش شون نمیاد منم اینو تا حدی قبول دارم ...

و اینکه ممکن برم و چون طرف مقابلم هم نیست حرفی پیش بیاد جز سکوت کاری نمیتونم کنم . 

چکار کنم 

خب ینی خودت و برادرت احتمالا تولدش با حضور بچها یا خانواده خودش... خب شماکه رابطه رسمی ندارید که انت ...

منم به همین فکر کردم گفتم همین طور شاید باشه اما خب بین حرفاش گفت دورهمی بیا خوشحال میشیم . 

از این حرف ایشون ناراحت نشدم فقط اینکه الان بنظرت برم ؟

منم به همین فکر کردم گفتم همین طور شاید باشه اما خب بین حرفاش گفت دورهمی بیا خوشحال میشیم . از این ح ...

حالا چون تولد و یه دورهمی میتونی بری. اگر واسه دفعات بعد درخواست کرد دیگه قبول نکن. برادرتم ببر خوش میگذره بهشون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حالا چون تولد و یه دورهمی میتونی بری. اگر واسه دفعات بعد درخواست کرد دیگه قبول نکن. برادرتم ببر خوش ...

مرسی مهربون. تو فکر خودم بود که کادو مو بفرستم ی بهونه بیارم . تو جمع شون من خیلی بیگانه ام در نبود برادر این خانم من نسبتی ندارم .

آره برم حتما داداشم میبرم یکم سنگینی جو برام سبک تر بشه

بگو باشه اگه پدرم اجازه دادن حتما میام.برو و زیاد هم نشین. در حدی که ببینی خانوادش در چه حدی ان و ای ...

عزیزم ما خانواده ها در رفت و آمد هستند اما خب این مراسم پسر خواهرش و خب خونه خودشون برگزار نمیشه همین باعث شد کلا نرم . اما حرف شما هم خوبه بالاخره فرصت خوبی برای شناخت