2777
2789
عنوان

باز ماندن لثه بعد جراحی دندان عقل

2406 بازدید | 40 پست

یکماهه جراحی کردم روز دهم بخیه هاشو کشیدم قسمتی جوش خورده اما قسمتیش که گرد مثل یه حفره هست جوش نخورده و یکماهه همینطور بازه کسی بوده اینجوری پیش اومده باشه براش؟چقدر طول میکشه بسته بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی خوب بخیه نکرده؟اینجوری که توش غذا جمع میشه خیلی ادمو اذیت میکنه ...

نمیدونم تا وقتی بخیه بود خوب بود بخیه هارو کشید اینجوری دیدم باز مونده بینش اره خیلی اذیتم مدام مسواک میزنم با هر دکتری مشورت میکنم میگن باید صبر کنی جوش بخوره الان یکماه گذشته هنوز هیچی به هیچی

من میخام جراحی کنم دندون عقلامو درد داشتی؟

حین کار درد نداشت اصن متوجهم نشدم با اینکه نهفته بود و نسج سخت بود بعدش تا دوروز گلو درد داشتم وقتی چیزی قورت میدادم و با مسکن درد خاصی حس نمیکردم بعد دو روزم دیگه مسکن نخوردم الان بیشتر اذیتم براهمینکه جوش نخورده 

نمیدونم تا وقتی بخیه بود خوب بود بخیه هارو کشید اینجوری دیدم باز مونده بینش اره خیلی اذیتم مدام مسوا ...

وااای نگوووو

من الان عقلم نیمه نهفتس بعد غذا میره لاش بو میگیره اصلا یه وضعیتی . یسره خلال دندون دستمه 

اگه خالی بشه که هیچی دیگ 

درد داشتی؟

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
حین کار درد نداشت اصن متوجهم نشدم با اینکه نهفته بود و نسج سخت بود بعدش تا دوروز گلو درد داشتم وقتی ...

پیش دکتر عمومی رفتی یا متخصص فک و صورت؟

وااای نگوووومن الان عقلم نیمه نهفتس بعد غذا میره لاش بو میگیره اصلا یه وضعیتی . یسره خلال دندون دستم ...

نه درد اصلا نداشت فقط همین مشکل که نمیشد غذا بخورم خیلی سخت بود دهنم تا یک هفته کامل باز نمیشد

عزیزم منم جراحی دندان عقل نهفته داشتم

برخلاف چیزی که تصور میکردم جراحی بسیار خوب بود بعد از جراحی فقط یک بار مسکن خوردم و بخیه ها جذبی بود

اما چون خیلی رعایت نکردم و مجبور بودم با بچه هام مدام صحبت کنم یه قسمتی از بخیه ها باز شد و مثل یه گودال شده بود بعد حدود یه هفته خود به خود جوش خورد و خوب شد

پزشک من متخصص فک و صورت بود

عزیزم منم جراحی دندان عقل نهفته داشتمبرخلاف چیزی که تصور میکردم جراحی بسیار خوب بود بعد از جراحی فقط ...

ممنون عزیزم از اطلاعات کاملت

عزیزم منم جراحی دندان عقل نهفته داشتمبرخلاف چیزی که تصور میکردم جراحی بسیار خوب بود بعد از جراحی فقط ...

شانس من این جوش نمیخوره اصن یکماهه نمیدونم دکترا هم میگن باید صبر کنی دیگه چقدر اخه خسته شدم همش نگرانم چیزی گیر نکنه توش

حین کار درد نداشت اصن متوجهم نشدم با اینکه نهفته بود و نسج سخت بود بعدش تا دوروز گلو درد داشتم وقتی ...

خوب میشه ،من بدون جراحی برام کشید عقل ها رو ، اما تا یه مدت حفره بود غذا میرفت توش . کم کم خوب میشه و صاف میشه .

یه بار سوپ رشته خوردم ، رشته یه زره رفته بود تو حفره ، بعد فکر کردم کرم زده جای عقلم ، داد زدم خاک ب سر شدم کرم زده 😂😂😂با خلال دندان درش آوردم نگو رشته سوپی😑

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)