2777
2789

۱۹ سالم بود ک پسر همسایمون عاشقم شد و اوندن خواستگاری همه چی خوب پیش میرفت  نزدیک عقد یود ک نفر سوم پیدد شد و پسره گفت  نمیخامت و خونوادش خیلی حرف زدن دنبال من برای اثبات بی گناهی پسرشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه شهر کوچیک بود خیلی حرف دنبال من و ی تواستگار وومد برام  ک اصلا نمیخاستمش ب اصرار خونوادم و برای حفط ابروم جواب مثبت دادم و ی ماه بعد متوجه شدم پسره تعادل رفتار نداره اصلا ۶و ۸ میزد اهل کار و زندگی نبود

و من بودم ک زیر این سختیا قد علم میکردم 

برای رهایی از افکار رفتم تلگرام و گرهای مختلط 

و با ی پسری اشنا شدم حقیقت زندگیمو نگفتم بهش حتی اسممو 

(تقریبا هم شهری بودیم)

ی روز دل و زدم ب دریا گفتم محمد من نامزد دارم ک الان ۶ ماه با تو رلم گفت بهم برن اگ نمیخایش .و من بهم زدم نانزدیمو بعد دوسال و این ک چقدر ازیت شدم دو سال روزگار سوهان کشیده شده ب روح و جسمم خیلی ازیت شدم من ۲۲ ساله شده بودم ی ادم ۵۰ ساله ب ظاهر

خلاصه من دیگ با محمد صمیمی شدم و اما هنور اصل زندگی منو ننیدونست و من با ترس و هزار دلهره بهش واقعیت گفتم ولی محند تنهام نزاشت و موند کنار 

الان چهار سال باهمیم 

ولی خب گزشتهامو میزنه تو سرم  کوچیکم میکنه توهین میکنه و...موندم ک کات کنم یا منتظر باشم

خواهرم 

خواهرم خیلی خواستگار دلشت ولی عاشق ی نفر میشه ک سنتی معرفی شده بهش و بعد ی ماه عقد بعد ی سال عروسی میکنن

اولش همه چی خوب بود تا اینکه خواهرم ی سال بچه خواست و گیرش نیومد و متوجه شد شوهرش آزو اسپرم

خواهرم ثابت قدم موند و کفت ب امید خدا حل میشه انا شوهرش دایم میگ ک برو ب زندگیت برس طلاق بگیر و..کلا زندگیش خیلی غمگین 

برادرم 

۲۰ سالش بود عاشق ی دختر میشه ولی پدرم و مادرم مخالفت میکنن 

و اون دختره عروسی میکنه 

و الان هفت ساله ک هنوز خونوادک نتونستن ی مورد مناسب میدا کنن براش ک سرو سامون پیدا کنه