2777
2789
عنوان

باردارا نیان لطفا..

824 بازدید | 44 پست

اگه الان یه ماورا طبیعی جن و روح هرچی از روبه روتو رد شده چیکار میکنین؟

من ک با شلوارک و تاپ هستم تو فکر اینم بدوم بیرون مرد همسایه چیکار با این وضعم میدوه میره خونه یا وایمیسه منو تماشا کنه همیشه تو این فکرم ک زلزله بیاد من لخت باشم چجوری میرم بیرون

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه خودت بارداری که دوم اینکه نفهمیدم چی گفتی

من هفته های اولم هنوز حس نمیکنم ک باردارم...واضحه ک گفتم اگه الان جن و روح ببینین چیکار میکنین

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

نه به روح اعتقاد دارم نه به جن.

زلزله هم بیاد یه خاکی تو سرم میریزم دیگه😂😂 شوهرم یبار گفت اصلا نگران لباسات نباش.زلزله حس کردی بپپر تو کوچه😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».