2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو یه حس آرامشی میدونم که تو وجودمه یه نوری تو قلبم. تو رفتار مادرم برکت زندگیش تو تاپیکای انرژی ...

خوشحالم که خدا رو حِس میکنید و از همه مهمتر در درون خودتون چون جای اصلی خدا همون درون قلب شماست که شما آیینه خدایید...

کسایی ک خیلی مهربوننزیبا نماز میخونناز اون دنیا حرف میزنناینا ب من آرامش فوق العاده ای میدن

وَسَخَّرَ لَكُمُ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ ۖ وَالنُّجُومُ مُسَخَّرَاتٌ بِأَمْرِهِ ۗ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَعْقِلُونَ
و شب و روز و خورشید و ماه را نیز برای زندگی شما قرار داد، که قطعاً در این شگفتی ها و حقیقت های آفرینش نشانه هایی است برای مردمی که فکر و تَدبر می کنند..

وَسَخَّرَ لَكُمُ اللَّيْلَ وَالنَّهَارَ وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ ۖ وَالنُّجُومُ مُسَخَّرَاتٌ بِأَمْرِ ...

من اون دنیا رو ندیدم اما از اینجا خیلی بیشتر دوسش دارم 

اینجا خیلی بده 

اما روحم بهم میگه اونور هیچگونه آزاری نیس و خیلی قشنگه و آرامش داره 

دوس دارم با دست پُر برم اونور اما زیادم طول نکشه 🥺

من اون دنیا رو ندیدم اما از اینجا خیلی بیشتر دوسش دارم اینجا خیلی بده اما روحم بهم میگه اونور هیچگون ...

بله..وجودِ ما اَبدی و همیشگی و بینهایته یعنی اَصلا مرگی وجود نداره و عالمی بالاتر و زیباتر از این دنیا وجود داره که طبق تجربمون خیلی ساده میشه به این حقیقت پِی برد چون تموم عالَم زیر سایه رحمت و عشق و لطف خداست...ما همیشه در زندگی مرگ که همون به معنی ترک هست رو تجربه میکنیم یعنی مرگ هست که ما به مرحله بالاتر بریم...مثل ترک کودکی و ترک نوجوانی و جوانی که بالاتر میریم و مثلا اگه کسی بگه من کلاس هشتم رو ترک نمیکنم اصلا نمیتونه بره مرحله بالاتر....ما وقتی به چیزی عادت میکنیم دیگه تصور غیر از اون عادت برامون سخته....مثل کسی که مواد میکشه بهش بگید به جای مواد میشه چیزهای مقوی و بهتری خورد باور نمیکنه....واسه همین هم ما که عادت کردیم به دنیا اگه بگن ما بینهایت هستیم و عالمی بالاتر هست باور نمیکنیم چون عادت کردیم به این شرایط درصورتی که قطعا و قطعا عالم بینهایت وجود داره چون ما وجودمون بینهایته...

نَحْنُ أَوْلِيَاؤُكُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ ۖ وَلَكُمْ فِيهَا مَا تَشْتَهِي أَنْفُسُكُمْ وَلَكُمْ فِيهَا مَا تَدَّعُونَ..
ما در دنیا و آخرت یار و دوستِ شماییم و برای شما در بهشت اَبد هر چه مایل باشید یا آرزو و تقاضا کنید همه مُهیّاست..

بله..وجودِ ما اَبدی و همیشگی و بینهایته یعنی اَصلا مرگی وجود نداره و عالمی بالاتر و زیباتر از این دن ...

بسیار بسیار زیبا 🙏☘️🌿 

من خودم نمیتونم یه لحظه فکر کنم ک اون دنیا نباشه ، آدم دیوونه میشه 

همین خواب هایی ک از آینده میبینیم و اتفاق میفتن وجود روح رو اثبات می‌کنه ، وقتی روح باشه قطعا اون دنیام هست ک متعلق به روحه 

بسیار بسیار زیبا 🙏☘️🌿 من خودم نمیتونم یه لحظه فکر کنم ک اون دنیا نباشه ، آدم دیوونه میشه همین خواب ...

بله همینطوره...هر انسانی با هر اعتقادی که باشه بالاخره طبق تجربش به این حقیقت میرسه که وجودش بینهایت و همیشگیه....ما قراره همیشه زندگی کنیم...اَصل وجود ما بینهایت و ابدی هست و برای اینکه بتونه این عالَم رو تجربه کنه محدود شده و در قالب این جسم قرار گرفته و برای همین کِشش داره برای رهایی از جسم یعنی برگرده به اصل خودش....الآن وقتی ما در شرایط بیرونی به دنبال شادی و خوشبختی میگردیم در اصل موضوع همینه که ما میخوایم وجودِ خودمونو تجربه کنیم چون این ذات ما هست که از شادی و عشق و خوشبختیه ولی ما فکرمیکنیم به خاطر رسیدن به مثلا ماشین یا خونه یا شغل خوب یا آدم خوب هست در صورتی که ما دنبال وجود اصلی خودمون هستیم..