2777
2789

بپرس 

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده

اون نکته مهم خوابت رو تو نت سرچ کن تو ادامه ش بنویس تعبیر امام صادق علیه السلام ، من چنبار کردم درسته

تو سایتی که میاره

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس

دیشب نیت کردم نماز شب شروع کنم بخونم از چند روز دیگه ک سرم خلوت شد شبها آزاد تر شدم 

دیشب خواب دیدم یه خونه بزرگ و قشنگ داریم چندین اتاق خواب داره سرویس بهداشتی های خفن 

من عشق میکردم ازین همه زیبایی و امکانات و بزرگیه خونه جدید 

صبح گفتم خدایا قربون بزرگیت برم من فقط نین کردم تازه از چند شب دیگه شروع کنم ب نماز شب خوندن 

چه خواب قشنگی من دیدم ولی نمیدونم تعبیرش رو 

دیشب نیت کردم نماز شب شروع کنم بخونم از چند روز دیگه ک سرم خلوت شد شبها آزاد تر شدم دیشب خواب دیدم ی ...

یه گشایش خیلی بزرگ💚

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

تورو قرآن؟ 🥹

آره😀 چون به نظرم خونه یعنی جایگاه تو و اینکه بزرگ بوده یعنی جایگاهت خیلی گشوده میشه💚 خیلی خیره

دیشب نیت کردم نماز شب شروع کنم بخونم از چند روز دیگه ک سرم خلوت شد شبها آزاد تر شدم دیشب خواب دیدم ی ...

احتمالا یه نیت خاص راجب موضوع مالی داری چون خونه مسایل مالی رو نشون میده به حاجتت میرسی طوری که خودتم باورت نمیشه

دابی تو فیلم هری پاتر رو میشناسی من ازش سه تا دارم پس دست از کل کل کردن با من بردار🧝🧝🧝اگه فهمیدی چی میگم تو دوست خوب منی♥️۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰فال شخصی هم رایگان نمیگیرم دنبال رایگانی الکی پیام نده
آره😀 چون به نظرم خونه یعنی جایگاه تو و اینکه بزرگ بوده یعنی جایگاهت خیلی گشوده میشه💚 خیلی خیره

من شنیده بودم نماز شب پیش خدا خیلی ارزش آدمو بالا میبره 

یکی همینجا یه تعبیر قشنگ کرد گفت انگار تو بقل خدایی و داری باهاش حرف میزنی و خواسته هات رو میخوای 

من انقد ذوقی شدم گفتم چی ازین بهتر پس منم شروع میکنم ولی چند شب دیگه ک مشغله کاریم کمتر شد 

شبش این خواب رو دیدم 

واااای خدای من چه خونه ای بود 

احتمالا یه نیت خاص راجب موضوع مالی داری چون خونه مسایل مالی رو نشون میده به حاجتت میرسی طوری که خودت ...

چه قشنگ تعبیر کردین🥹

میشه هروقت خواب دیدم بیام از شما سوال کنم 

چه قشنگ تعبیر کردین🥹میشه هروقت خواب دیدم بیام از شما سوال کنم

اره عزیزم 

بخاطر اینکه نیت نماز شب کردم هم هست؟

اره جانم بیشتر نشون میده بخونی خیر و برکت به زندگیت میاد