2777
2789

دوستان فقط خواهش می کنم به خواهرم توهین نکنین چون برام عزیزه 

دخترم پیش مامانم بوده خواهرمم معمولا اونجاست منم جایی کار داشتم 

بعد ک اومدیم خونه دخترم گفت خاله یه ف ح ش یادم داده ک معنیش میشه جای جیش ...خواهرم ۴۵ سالشه اما خیلی شوخه و تو خانوادشون فحش'عادیه اما می دونه من چقدر حساسم رو بچه هام و کم پیش میاد تنها بزارم اونجا بچه هامو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهرت بگو که دوس نداری دخترت بد دهن باشه یا از این سن فوش بده. بهرحال بچه ها معصومن از قصد کاراشونو انجام نمیدن ممکنه به یک بزرگتر فوش بده و باهاش برخورد شه

و به بچه ات هم بگو که نباید این حرفو بزنه

ظاهرا دختر بزرگم که ۹، ۱۰ سالشه ظاهرا از خالش یواشکی پرسیده یه فحشی هست که آخرش کش داره معنیش چیه....

دختر کوچیکمم اصرار که چی گفتین و گریه که به منم بگین 

بعد خواهرم گفته یعنی ک س ک ش 

که میشه جای جیش 

این فحش رو دختر بزرگم انگار امسال شنیده و معنیشو نمی دونسته 

خیلی خیلی از دست خواهرم ناراحت شدم 

شما باشین می تونین ببخشینش؟ تصمیم گرفتم دیگه تنها اونجا نزارمشون

مستقیم بهش بگو دیگه چه کاریه یاد بچه میدی بگو دوست نداری بگو بچت کوچیکه جلوی همه میره میگه ابروی ادم ...

اتفاقا مامانم زنگ زد گفتم به خواهرم بگه از دستش ناراحتم و باهاش حرف دارم سر فرصت ....که پیام داد حالم خوب نبود دخترتم گریه و ولکن نبود دیگه گفتم و پشیمونم و عذاب وجدان گرفتم و اشتباه کردم ...به نظرتون از عمد گفته یا بی فکر بوده کارش؟ می دونه که به شدت حساسم

بهش پیام دادم ک بچه های مردم از خالشون چیزای خوب یاد میگیرن بچه های ما هم فحش ناموسی...من از ترس بلوغ زودرس اصلا اطلاعات به دخترم نمیدم 

به نظرم اسم واقعی  جای جیش رو دونستن هم اشتباهه تو این سن درسته؟؟

بهش پیام دادم ک بچه های مردم از خالشون چیزای خوب یاد میگیرن بچه های ما هم فحش ناموسی...من از ترس بلو ...

البته که اسم واقعیش اسم علمیشه ...نه اون اسم عامیانه