2777
2789

مثلا دیروز رفتم یوتیوب به انگلیسی چند تا کلیپ دیدم و کلیات رو متوجه می‌شدم اما جزئیات رو نه 

البته خیلی ذوق کردم چون تا حالا امتحان نکرده بودم چقدر میدونم و خودمم باورم نشد😂⁦❤️⁩البته خوب خیلیم عالی نبود و مثلا بعضی سینمایی ها رو که موضوع رو ندونم متوجه نمیشم 

کتاب های ساده رو هم میتونم متوجه بشم البته همه کلمات رو نه 

حالا برای بهتر شدن زبان شما چکاری رو پیشنهاد میدید اینکه کلمه حفظ کنم چون خیلی کلمات رو معنیش رو نمی دونستم یا چه کار دیگه ای؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
تست تعیین سطح آنلاین و رایگان هست تو نت

چه سایتی ؟؟

همین کلمه تعیین سطح رایگان رو سرچ کنم میاره؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاس زبان برو اگ هزینه اش رو نداری از تو همون یوتیوب فیلم های اموزشی ببین خودت تو خونه بخون 

من دارم از تو همون یوتیوب ایتالیایی یاد میگیرم

برنامه دولینگو رو هم نصب کن باتوجه به سطحت بهت اموزش میده ازت تست هم میگیره

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
کلاس زبان برو اگ هزینه اش رو نداری از تو همون یوتیوب فیلم های اموزشی ببین خودت تو خونه بخون من دارم ...

ایتالیایی سخته به نظرت؟؟

شما انگلیسی هم بلدید؟اگه آره آیلتس گرفتید؟

ایتالیایی سخته به نظرت؟؟شما انگلیسی هم بلدید؟اگه آره آیلتس گرفتید؟

من ۷ سال زبان انگلیسی خوندم مدرک تدریسشو گرفتم فقط همون ttc .

هر زبانی سختی های خودشو داره اما انگلیسی ب مراتب از بقیه زبان ها اسون تره چون زبان بین الملل هم هست 

ایتالیایی شبیه اسپانیایی هست ۸۰ درصدش شبیه هم هست. 

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم