2777
2789

صابون به شدت به سد دفاعی پوست آسیب میزنه

این چیزا شاید موقت پوست رو بهتر کنن ولی بعد یه مدت پوست داغون تر میشه

بجای هزینه کردن برای این چیزا یه روتین خوب بچینید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صابون به شدت به سد دفاعی پوست آسیب میزنهاین چیزا شاید موقت پوست رو بهتر کنن ولی بعد یه مدت پوست داغو ...

ی روتین واسه پوست چرب میگید لطفا 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

صابون به شدت به سد دفاعی پوست آسیب میزنهاین چیزا شاید موقت پوست رو بهتر کنن ولی بعد یه مدت پوست داغو ...

من پوستم خیلی چربه

انواع فیس واش ها رو امتحان کردم

روتین پوستی هم دارم

خسته شدم

میخوام صابون بزنم چربی ها خشک بشه

تهش هیچی نیست باور کن....
من توشهریم که سوغاتش تریاکه اگراثرداشت بگومن ازفردابرم توکارش🤣🤣

من دارم به نظرت خوبه بزنم به صورتم؟؟

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
فکر کنم آرهتا حالا نخریدم

هرچیزی رو به پوستت نزن عزیزم بیشتر تبلیغ و دروغ هست یبار یجا خوندم نوشته بود سیر و بجوشونیدابشو بخورید چشماتون درشت میشه پوستتون سفید میشه بعد فهمیدم دروغ بوده

ی روتین واسه پوست چرب میگید لطفا

کلا هر برندی که دلت بخاد روتین هم برای پوست خشک داره هم چرب

من برای ژل از سیمپل استفاده میکنم خودش ۷_۸مدل ژل داره اونی ک مناسب پوستته رو انتخاب کن

برای تونر هم میتونی از تونرای اوردینری استفاده کنی اگر پوستت خسلی چربه

اگر خیلی اذیتت نمیکنه یه تونر ملایم تر مث گارنیه بخر

اگر منافذ باز داری میتونی نیاسینامید استفاده کنی دوتا برند سآم بای می و اوردینری خوبن

بعدشم مرطوب کننده ک اونم میتونه سیمپل باشه یا کلینیک یا بیوتی آف جوسان اینا همشون خوبن

بستگی ب پولت داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !