2777
2789

اخه لعنتی یا مثبت شو یا منفی 

چرا ادمو زجر میدی

بعد یه دقیقه هاله انداخته اما خیلی کم رنگ که همه گفتن این مارک الکی هاله میده 😏

اینقد سینه درد دارم نمیدونم چمه فک میکردم علامت بارداریه ولی امروز موعدم بود که منفی شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این آمپول که نمی‌دونم چیه گل اما می‌خوام اینو بگم به نتیجه بی بی چک اعتباری هم نیست چون منم با وجود ...

ععع جدی چند روز بعد موعد منفی نشون داد ازمایش دادین؟

ععع جدی چند روز بعد موعد منفی نشون داد ازمایش دادین؟

من حقیقتا از موعدم سه یا چهار روز گذشت بعد هم قبل موعدم جوش میزدم و این دفعه حتی جوشم زدم و همش منتظر بودم پریود بشم که نشدم . بعد چهار روز که هاله انداخت رفتم خودم آزمایش دادم که دکتر گفت بارداری اما هنوز اولشه بهتر مجدد ۵ الی ۶ روز دیگه تکرار کنی که مطمئن بشی که دیگه باردار بودم

منم  سر بارداری دومم همینطوری بود باردار بودم ولی منفی میزد رفتم آزمایش دادم دیدم مثبت شد به بیبی چک اعتماد نکن 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

منم بچه میخواااااااام بچه میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام باید خدا بهم یچه بده مگه من چمه ک باید برا هر چیزی چند سال حسرت بکشم میخووووواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام 

منم سر بارداری دومم همینطوری بود باردار بودم ولی منفی میزد رفتم آزمایش دادم دیدم مثبت شد به بیبی چک ...

نمیدونم والا خیلی ناامید شدم سینه درد هیچوقت نداشتم گفتم حتما علایم بارداریه ولی خیلی زد تو ذوقم

معمولا بی بی چک اگر مثبت نشون بده خطا نداره حالا یک مارک خاص اشتباه نشون بده نمی دونم

بعد یه دقیقه هاله خیلی کمرنگ انداخت ولی همه تو سایت گفتن این مارک هاله الکی میده نمیدونم