2777
2789

۳ ساله ازدواج کردیم یکی دو ساله توی کارخونه ای کار میکنیم باهم برمیگردیم منم کارم سنگینه خسته میشم ولی شوهرم شدیدا بی عرضس کمک اصلا نمیکنه میرسه خونه فقط دراز میکشه همه چی میخواد ازم من یه مدت بخاطر اینکه اعتیاد داشت و تازه ترک کرده براش همه کار کردم زحمتشو کشیدم حتی گفتم بمون خونه یکم روبراه بشی بعد برگرد سرکارت دراین حد هواشو داشتم همه حقوقمو دادم گذاشت روی پس اندازمون ماشین عوض کردیم خیلی کمکش میکنم

ولی دیگه خسته شدم دوست دارم یکی هوای منو داشته باشه سرکار نرم تازگیا دستش خالی شده خسیس شده مثلا میگم خستم شام نداریم دلش نمیاد از بیرون بگیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید ولی شما لطف نمیکنی داری سواری میدی !قشنگ معلومه مفت خوری چسبیده بهش

ما با هم دوست بودیم بعد ازدواج کردیم من از مجردی کار میکردم بعدم گفتیم اوکی هیچی نداریم اول زندگی باهم کار میکنیم زندگی میسازیم ولی الان همه فشار رو منه

ما با هم دوست بودیم بعد ازدواج کردیم من از مجردی کار میکردم بعدم گفتیم اوکی هیچی نداریم اول زندگی با ...

نمیدونم من جاتون نیستم ولی یه جاهایی نباید دلت بسوزه  حداقل از پولت برا خودت پس انداز کن اختیار زندگیت و مدیریت کن فردا تو پیری مریضی به پول نیاز داری نه این شوهرت ک انقدر بی فکره

من بعد پس اندازهات و برای خودت طلا بخر،حتی میتونستی با پس اندازت بری گواهینامه بگیری.

از رانندگی متنفرم

ولی قرار شده ازین به بعد طلا بگیریم 

هرچند من همه طلاهامو دادم رو پول پیش خونه بازم لازم شه میفروشم

مشکلم مالی نیست خواهر همکاری نداره شوهرم

از رانندگی متنفرمولی قرار شده ازین به بعد طلا بگیریم هرچند من همه طلاهامو دادم رو پول پیش خونه بازم ...

والله خواهر من هر چی کار کرد گذاشت روی تعویض ماشین، خرید وسایل منزل یا روی مخارج خونه ، شوهر خواهرمم همه چیز به نام خودش میزد، انگار نه انگار که خواهر من هم به هر حال سهمی داره. بعد از بیست سال یک دعوای الکی راه انداخت، خواهرم قهر کرد رفت. عدم تمکین براش گرفت و طلاق. بدون هیچ حق و حقوقی.

این عبرت شد برای من. مردهای امروزی شبیه پدرای ما دست و دلباز و با معرفت نیستن که تا آخرش بمونن