2777
2789
عنوان

خدا منو از روی زمین برداره

135 بازدید | 9 پست

خواهرم از بچگی تا الان داره بهم زور میگه . سر هر چیزی بهم زور میگه . هر جا میرم دنبالم میاد . همش لوس بازی در میاری ‌ بابام هم ازش دفاع میکنه لوس تر شده . نمیتونم از دستش هیچ جا برم . میخوام با دوستام برم جایی اونم میاد دنبالم .مامانم میگه خطرناکه اینو نبر . اینم قبول نمیکنه . مجبورم نرم . آبروم رفته . تولد دوستام میرم دنبالم میاد ، در صورتی که بقیه هم خواهر برادر کوچکتر از این دارن ولی دنبالشون نمیان . تازه اونجا هم هیچ غلطی نمیتونم بکنم چون یه سره حرف میزنه و دستور میده بهم . از دستش خسته شدم . نمیزاره به حال خودم باشم . سر هر چیزی حتی غذا بهم زور میگه . میگه غذا بخور من نمیخوام بخورم . زورم میکنه بخورم اگر هم قبول نکنم میزنه زیر گریه و ننه من غریبم بازی در میاره پیش همه کوچیکم میکنه و خفتم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مسئله رو با مادرت درمیون گذاشتی؟ واینکه چند سالته؟

مامانم خودش میبینه اینارو . من ۱۶ سالمه دارم امسال میرم تو ۱۷ . مامانم خداروشکر ازم دفاع میکنه ولی این دختره وقتی گریه میکنه سر و کله همرو میبره و اعصاب همه خورد میشه ‌به خاطر همین مامانم کوتاه میاد

مامانت میگه نبر خب دروببندبرو بذار گریه کنه

یه جوری گریه میکنه انگار ده نفر زدنش . مامان و بابام هم دیگه اعصاب گریه ندارن از بس تو بچگی گریه کرده . به خاطر همین من همیشه کوتاه میام و نمیرم دیگه خسته شدم به خدا همش دارم کوتاه میام .

مامانم خودش میبینه اینارو . من ۱۶ سالمه دارم امسال میرم تو ۱۷ . مامانم خداروشکر ازم دفاع میکنه ولی ا ...

خب وقتی مادرت اینا رو میبینه باید یه فکری و راه حلی واسه این موضوع پیدا کنه 

یه روز که خواهرت بیرونه یا حمام رفته برو و با مادرت بااحترام و خیلی جدی صحبت کن بگو این موضوع داره واقعا منو اذیت میکنه اگرخودتون میتونید حلش کنید اگر هم نه از یک روانشناس کمک بگیرید 

حالا نه که مادرت بیاد خواهرت رو ببره پیش روانشناس 

حداقل خودش بره پیش روانشناس و ازش یکسری راه حل یاد بگیره

یه جوری گریه میکنه انگار ده نفر زدنش . مامان و بابام هم دیگه اعصاب گریه ندارن از بس تو بچگی گریه کرد ...

کوتاه اومدن خیلی وقتا کارخوبی نیس.اگه ببینه تومحل نمیدی ب گریه هاش دیگه ازاین روش استفاده نمیکنه خودتم اعصابت راحتتره

خب وقتی مادرت اینا رو میبینه باید یه فکری و راه حلی واسه این موضوع پیدا کنه یه روز که خواهرت بیرونه ...

اصلا به فکر نیستن . خواهرم همه کار هاشو میکنه و آبروی منو میبره و پیش همه کوچیکم میکنه بعد میاد ازم عذر خواهی میکنه . به خاطر همین اینا کوتاه میان