2777
2789
عنوان

چرا دهه هفتادیاو هشتادیا انقدر زود موهامون سفید شد

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 39 پست

استرس تغذیه بد خواب کم اینا همه موثره ولی خب ژن از همه دخیل تره

من خودم تا 32 سالگی مو سفید نداشتم ولی از بی خوابی و بعد هم وقتی تو 35 سالگیم فهمیدم پسرکم دارای اختلال اتیسمه کلی از موهام سفید شد 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم به جنس شامپوهاهم مربوطه

من کلییر میزدم مو رو خوب تمیز میکرد و حجم میداد جوری که ضخیم هم شده بود ولی از اونروز موهام به شدت سفید شد هم من هم همسرم

برای همین شامپوهامونو عوض کردیم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

اول ژن

بعد استرس و زندگی ک طرف داره 

ماام خانوادگی تحت تنش های زیادی بودیم منتها خداروشکر ژن سفید شدن موهامون از سن بالا شروع میشه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وارثان درد و اضطراب.

دست رو دلم نذار......

وقتی به خانواده از موهای سفیدت میگی و میگن ارثیه! 

و تو تعجب می کنی که چجوری همه چی رو یادشون رفته! 

🥲💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
تغذیه نامناسب ما نسل پاستوریزه هستیم که همه چی مضره از تنقلات تا شیر و پنیری که میخوریم و مرغ هورمون ...

چارش چیه واقعا 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏
حالا ما چرا واقعا ارثی داریم اما نوه عمم موهای مامان باباش هنوز سفید نشده

منم ارثی هست؛ خانواده پدریم زود موهاشون سفید شد. 

اما کسی از روح و روان و دلمون چه خبر داره؟ 

حتی خانواده... 

🙂💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸