kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5900 عنوان دوباره میگه تعلیق شدی 132 بازدید | 3 پست اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 1403/04/27 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5900 برا بار دومه . چرا آخه ؟؟ اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
sdj عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 2374 یا کامنت گذاشتی ک زیاد خوب نبوده یا از کلماتی مث ف....یلتر یا فالو یا لایک استفاده کردی چون اینا رو اگ حالت هشتگ بزنی زیر پستت پیجت میپره شایدم خودت خبر نداری اما پیجت پیام اسپم و تبلیغاتی واسه بقیه فرستاده بقیه هم ریپورتت کردن نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5900 یا کامنت گذاشتی ک زیاد خوب نبوده یا از کلماتی مث ف....یلتر یا فالو یا لایک استفاده کردی چون اینا رو ... ن والا .تازه نصب کردم دوباره هیچ کامنتی نزاشتم . لایک و فیلترم استفاده نکردم تو چتم بوده وگرنه هشتک نه . الان چیکار کنم ؟ ممکنه برگرده ؟ اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه