2777
2789
عنوان

قرص بیوتین برای ریزش مو

560 بازدید | 11 پست

کسی استفاده کرده؟ راضی بودین؟

دیروز دوستم گفت تا زمانیکه استفاده کنی عالیه، اما به محض اینکه قطع کنی دوباره ریزش موهات شروع میشه🙁

ینی اگه اینجور باشه باید مادام العمر استفاده کنم؟؟؟؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من اصلا راضی نبودم

باعث جوش هم شد برام

فقط زینک پلاس و یونی زینک عالین و ی دوره بخوری خیلی خوبه، بعدش استراحت بعد حالا دوباره خواستی میشه خورد

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا راضی نبودمباعث جوش هم شد برامفقط زینک پلاس و یونی زینک عالین و ی دوره بخوری خیلی خوبه، بعدش ...

آره یونی زینک هم شنیدم. مرسی از راهنماییت👍♥️

آره یونی زینک هم شنیدم. مرسی از راهنماییت👍♥️

یونی زینک مثل همون زینک پلاس هستش 

منتها فک کنم کمی کامل تر 

من ک از هر دو راضی بودم مخصوصا زینک پلاس قهوه ای 

دوز زینک حواست باشه از ۱۰میل کمتر نباشه چون فایده نداره اونوقت

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یونی زینک مثل همون زینک پلاس هستش منتها فک کنم کمی کامل تر من ک از هر دو راضی بودم مخصوصا زینک پلاس ...

چاق نمیکنه؟؟؟

چاق نمیکنه؟؟؟

ن 

کمی رو اشتها اینا تاثیر داره ولی در کل چاق کننده نیست 

باسلام

فراخوان نمایندگی محصولات آرایشی مراقبتی

دوستان عزیز با ثبت نام در سایت از محصولات آرایشی مراقبتی به قیمت تولید خرید کنید

شما با ثبت نام در سایت شرکت،به راحتی از مشاوره رایگان پوست و مو در هر زمان بهره میبرید

و تمامی محصولات شرکت برای شما به عنوان قیمت تولید محاسبه میشود و میتوانید با فروش آن۲۰٪سود و پورسانت هم به درآمد برسید

کلیه محصولات آرایشی،مراقبتی  ،تحت لیسانس سوئیس میباشد..

«از لحاظ رضایت مطمئن باش که محصولات با کیفیت بالا و رضایت بالینی۱۰۰٪ داره

»تحت لیسانس لوزان سوییس_دارای معتبرترین استاندارد کیفی جهان؛دارای سیب سلامت......و بدون سولفات بدون فلوراید بدون پارابن و بدون آلومینیوم و گیاهی..💫روبیکا@trustisho

پیام بدید تا راهنمایی کنم

قضاوت ممنوع

1 - علل ریزش مو زیاده.

2 - در هر فرد معمولا" چند علت با هم دیده میشه.

3 - دوز زینک در مکمل مو باید متناسب با کمبود زینک باشه.

4 - بیوتین به تنهایی برای رشد مو کافی نیست.

5 - تقریبا" در  تمام روشهای جلوگیری از ریزش مو، با قطع درمان مجددا" ریزش مو دیده میشه.

1 - علل ریزش مو زیاده.2 - در هر فرد معمولا" چند علت با هم دیده میشه.3 - دوز زینک در مکمل مو باید متن ...

خیلی ممنون از اطلاعتتون. فقط درمورد گزینه ی ۵ چیکار میشه کرد که این ریزش برنگرده؟