2777
2789

بچه ها به نظرتون چرا گاهی بی دلیل حس خوب یا بد  از یکی میگیریم و شده تا به حال به حس ششم تون اعتماد کنید و بعدا بفهمین که حستون درست بوده راجع به حالا شخصی یا چیزی ........چه چیزی باعث میشه که نسبت به یکی حس خوب یا بد بگیریم و بعدا هم بهمون ثابت بشه که درست بوده حسمون خیلی دوست دارم بدونم چیزی تو وجود خود ادمه یا دلیل دیگه ای داره یا ........

نظرات تون دوست دارم بدونم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من با کسی دوست نمیشم  یا با کسی راحت باشم مگه اینکه یه حس خاصی بهم بده.نمیدونم چجوری بگم باید یه حس خوب بهش داشته باشم تا باهاش حس راحتی کنم.که تا حالا حسم بهم دروغ نگفته خداروشکر

من با کسی دوست نمیشم یا با کسی راحت باشم مگه اینکه یه حس خاصی بهم بده.نمیدونم چجوری بگم باید یه حس ...

ممنونم از توجه  وپاسخ ات اره دقیقا یک همچین چیزی منظورمه انگار یک چیزی باید تو طرف مقابل یا تو را دفع یا تو رو جذب کنه ربطی هم به قیافه و اینا نداره حالا نمیدونم فرکانس انرژی چیه اسمش پس من تنها نیستم دقیقا منم بعدها همیشه بهم ثابت میشه که حس ششمم اشتباه نکرده در مورد خوبی یا بدی یک ادم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از توجه وپاسخ ات اره دقیقا یک همچین چیزی منظورمه انگار یک چیزی باید تو طرف مقابل یا تو را دف ...

خواهش میکنم عزیزم. اره دقیقا چه مجازی چه حضوری باید یه حس خاصی رو بده تا بتونم ارتباط صمیمی بگیرم. خوشحالم مث منم هس🤗 یعنی این به حس ششم ربط داره؟

خواهش میکنم عزیزم. اره دقیقا چه مجازی چه حضوری باید یه حس خاصی رو بده تا بتونم ارتباط صمیمی بگیرم. خ ...

نمیدونم ربطی داره یا نه ولی هر چی هست به مبحث انرژی شاید مربوط باشه یعنی من اینجور حس میکنم دیدی حتی مثلا تو حیوان ها هم بعضی از حیوانات راحت سمت بعضی ادما میرن ولی از بعضی ادم ها انگار حس بد میگیرن اره تنها نیستی منم واقعا خوشحال شدم یکی شبیه خودم بود بالاخره 

نمیدونم ربطی داره یا نه ولی هر چی هست به مبحث انرژی شاید مربوط باشه یعنی من اینجور حس میکنم دیدی حتی ...

اره  یه گربه داریم خیلی مهربونه ولی سمت بعضی ادما نمیره، گفتم ببین اینم میدونه کی خوبه کی بد👍👍👍

[QUOTE=346575064]اره  یه گربه داریم خیلی مهربونه ولی سمت بعضی ادما نمیره، گفتم ببین اینم میدونه کی خوبه کی بد👍]

اره دقیقا مخصوصا شنیدم  و دیدم گربه ها کلا موجودات عیجیبی هستن  البته خب همه حیوانات همینن مثل سگ و اینا ولی گربه انگار کلا خیلی خاصه انگار میفهمه دقیقا مرموزن و عجیب و جالب 

درسته اینم خاصه. تو شرایط خاصی خودش اومد و رفتارای خاصی هم داره

چه جالب 

سلام سارا جان

ببخشید تو تاپییکتون سوال غیر مرتبط میپرسم. شما کار و گفتار درمانی خوب در شهر شیراز سراغ دارید به من معرفی کنید؟

براتون درخواست دوستی هم دادم

امیدوارم بهترین ها و زیباترین ها در انتظار پسر گلت باشه. بازم ببخشید

براتون درخواست دوستی هم دادم

پسرم، معجزه زندگی من🤩

ببخشید میخواستم تاپیک بزنم و تکتون کنم ولی نشد. خیلی هم سرچ کردم تو سایت ولی جای رو پیدا نکردم. اگه دوست شیرازی دارین میشه بمن کمک کنید . بازم ببخشید

پسرم، معجزه زندگی من🤩
ببخشید میخواستم تاپیک بزنم و تکتون کنم ولی نشد. خیلی هم سرچ کردم تو سایت ولی جای رو پیدا نکردم. اگه ...

سلام عزیزم متاسفانه نمیشناسم

ولی اگه کسی دور و برم بود برات میپرسم

ممنونم از توجه وپاسخ ات اره دقیقا یک همچین چیزی منظورمه انگار یک چیزی باید تو طرف مقابل یا تو را دف ...

سلام عزیزم درخواست دوستی دادم ، میشه قبول کنید . در مورد اوایسم سوال دارم