2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل نظرتون راجب مجردی تا آخر عمر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین و عاقلانه ترین کار مجرد ماندن و مجرد به گور رفتنه وگرنه زنای متاهل کل عمرشو وقف زندگی و بچه و ...

الحق که حرفت رو باید طلا گرفت 

بهترییببیییبن زن دنیا هم باشی ، باز از نظر خانواده ی شوهر ، عروس خوبی نیستی 

مردها هم که شوتن کلا 

حیف انرژی احساس وقت جوونی که برا متاهلی گذاشت

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اگه ادم درست نیاد تو زندگیت ، مجردی گزینه ی بهتریه

بیشتر مردا در طول نامزدی خوبن و زیاد گیر نمیدن ولی وای به روزی که عروسی کنی بری خودنه ی خودت اونموقع است که روی واقعی خودشون رو نشون میدن 

اگه میشه دلیلش رو هم بگیدحتی اگه آدم مناسبی برای ازدواج پیدا نشه؟

ذهنت رو روی منفی متمرکز نکن. 

ان شاالله باتوکل به خدا و توسل به ائمه و شهدا بهترینا برات پیش میاد. 

ادمیزاد غریزه طبیعیش اینه نیاز به همسر داره. 

ارامشی که باهمسر داری با پدر مادر،  دوست،  خانواده،  فامیل نداری. 

کسی که درکت کنه،  کنارت باشه،  همراهت باشه،  مشوقت باشه،  گوش شنوا باشه برات،  چیزیه که هیچ کسی نمیتونه برات براورده کنه 

دیگه مسائل شخصی بین زن و مرد هم بماند که فقط با حلال که همسرت باشه، خوبه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

21

یکی تو فامیل شوهرم بود چهل و خورده سن داشت مجرد بودبهش گفتن بیا با یه پیری ازدواج کن کلی مال و منال داره که ناگه مرد تا آخر عمر تأمینی باور میکنید فردای عقد طرف مرد به زنه کلی ثروت رسید این ازدواج خوبه

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

خوب از نظر تو یعنی چی؟

ادمی که سلامت روان نسبی داشته باشه و براش تلاش کنه

اخلاقش خوب باشه و سواد رابطه داشته باشه 

حقوق زن رو کامل به رسمیت بشناسه ک متمدن باشه

بین مون علاقه و دوست داشتن باشه ، مفهوم زندگی مشترکو درک کنه 

تلاش کنه و هدفمند و مستقل باشه ، نسبت به سنش دستاوردهای مالی نسبتا خوبی داشته باشه و اهل پیشرفت باشه

🏃🏻‍♀️

مخالفم.من نیاز عاطفی هم دارم.علاوه بر اون دوست دارم از سمت ی جنس مخالف حمایت بشم .لذت میبرم

به این فکر نمیکنید که ممکنه ازدواج کنید و حمایت نشید ، طرف آدم مناسبی نباشه و شما اینو قبل از ازدواج متوجه نشدید

اونموقع با طلاق همه چیز بدتر میشه برای روحیه یک زن

از طرفی مردها واقعا غیر قابل پیش بینی شدن

بیشتر مردا در طول نامزدی خوبن و زیاد گیر نمیدن ولی وای به روزی که عروسی کنی بری خودنه ی خودت اونموقع ...

کلا معتقدم ادم باید قبل از خواستگاری و رسمی شدن رابطه ، حداقل یکی دو سال با طرف دوستی و صمیمت اصولی داشته باشه 

اینجوری شناختت از طرف بیشتره و ریسکش کمتره

🏃🏻‍♀️

ادمی که سلامت روان نسبی داشته باشه و براش تلاش کنهاخلاقش خوب باشه و سواد رابطه داشته باشه حقوق زن رو ...

آخ آخ کاملا عاقلانه نوشتی 

اما همچین مردی فکر کنم فقط تو بهشت باشه😂😂 هر کیو میبینی یه جاش میلنگه