2777
2789

ممنونم، میشه بگید کلاسشون امسال چند نفره بوده؟اگه پیشنهادی به معلم هم دارین حتما بگید،پیشنهاد یا انتقاد هردو رو بگین،فکرمیکنید معلم باید چطوری باشه؟معلم مقتدرتر رو برای بچتون میپسندین یا معلم مهربان تر؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

معلم امسالشون چه ویژگی مثبت یا منفی داشت؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس پسرم۳۶نفره بودند.معلمی که به موقعش جدی باشه وبه موثعش مهربون.ولی از معلمهایی که توهین می کنند وشخصیت بچه را زیر سوال می برند متفرم.درضمن معلم خودش برتر از دیگران نبینه وفکرنکنه چون معلم می تونه زور بگه

حدود30 نفرمقتدر مهرباننه زیاد سختگیر و جدینه زیاد ریلکس و بی تفاوت

کلاس های بالای ۳۰ نفرهم بود؟

کلاس پسرم۳۶نفره بودند.معلمی که به موقعش جدی باشه وبه موثعش مهربون.ولی از معلمهایی که توهین می کنند و ...

درسته🙏

۳۳ نفر بودن امسال

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

واسه ابتدایی مهربون که حد و حدود رو تعیین کنه.

واسه من که راهنمایی درس میدم جدی و بداخلاق بودن بیشتر جواب داده

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
معلم دختر من سال پیش یه معلم مقتدر و مهربان بود. روش تدریسشم عالی بود. خیلی راضی بودیم

چه ویژگی خوبی داشت؟ازروش تدریس های جدید استفاده میکرد؟

کلاس های بالای ۳۰ نفرهم بود؟

تو مدارس دولتی تا حدود 40 نفر هم شنیدم

ولی مدرسه بچه من تعداد تو کلاس زیاد نیست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️