بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
😐😐😐😐😐😐😐😐واقعا ظلمی عه در حق کسی که چهار سال خودشو پاره کنه تا لیسانس بگیره
ظلم که زیاده . این به چشم نمیاد کلا
ظلم اونه خودتو پاره کردی لیسانس گرفتی . فامیلت دیپلم ردی و با پول و ...... بدون کنور هم رفته دانشگاه الان معلمه . اسم خودشم بلد نیست چه برسه درس و امتحان . ظلمه ؟
نچ
هیچکدوم ظلم نیست
شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
ظلم که زیاده . این به چشم نمیاد کلا ظلم اونه خودتو پاره کردی لیسانس گرفتی . فامیلت دیپلم ردی و با پو ...
به چشم نمیاد کلا؟
ظلم، ظلمه... تو با همین فرمون برو جلو و فرقت اون موقع با بقیه چی میشه؟ مدرکی که با خون دل گرفتی میلیاردها برابر ارزشمندتر از یه تیکه کاغذه که یه شبه چندین میلیون خرجش کردی... البته فک نکنم درک کنی که چی گفتم.
به چه دردت میخوره وقتی سواد اون مدرک رو نداری همین ی اعتبار تحصیلی مونده که خارج از این خراب شده قبول دارن میشه امید داشت برای فرار این هم بزنید داغون کنید