2777
2789
عنوان

بنظرتون کار اشتباهی کردم

74 بازدید | 9 پست

عام خب ببینین من بعضی وقتا با گوشی مامانم برای گوشی خودم نت میخریدم ولی نمیدونم که اینکار حرومه یا نه.. 

بنظرتون دزدی کردم؟😐

میدونم احمقانست اما خب واقعا اطلاعی نداشم 

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

یادش بخیر من میخریدم اس ام اس هاشم پاک میکردم 

بعد مثلا یه دفعه ای یه خرید میکردن پیامک قبلی تا بعدی ۲۰۰ تومنش نبود🗿🗿😔🤣💔

بهشون بگو عذاب وجدانت بخوابه

من گفتم بعد اینجوری بودن که خاک تو سرت مگه مواد خریدی خب دیگه چرا پاک میکردی😐😐😐😐💀😂😂😂😂😂😂😂😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر من میخریدم اس ام اس هاشم پاک میکردم بعد مثلا یه دفعه ای یه خرید میکردن پیامک قبلی تا بعدی ...

عمرا نمیتونم بهش بگم که اینکارو میکنم میترسم.. احساس میکنم دارم کاربدی میکنم

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
هعیییییی عجب چیزایی فکر شماهارو درگیر می‌کنه !!!آخه اینم شد دغدغه....مامانته دیگه دزدیه چییییییی اخه ...

واقعا نمیدونم کارمدحرومه یا دزدیه چیه.. درسته اون مامانمه اما): واقعا گیج شدم 

عمرا نمیتونم بهش بگم که اینکارو میکنم میترسم.. احساس میکنم دارم کاربدی میکنم

خب کار بد که فکر نکنم 😐😐😐😐

مامان بابای من که ناراحت نشدن اخه وظیفه پدر مادره دیگه من که منبع درامد ندارم😐نه بابا چیکارت میکنن نمیکشنت که😑😂بگو لازم داشتم اینا 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

خب کار بد که فکر نکنم 😐😐😐😐مامان بابای من که ناراحت نشدن اخه وظیفه پدر مادره دیگه من که منبع درام ...

نه نمیگم دعوا میکنه 😂

نه نمیگم دعوا میکنه 😂

آخی عیب نداره چند وقت دیگه براشون تعریف کنی حکم جوک پیدا میکنه😂😂😂

من دقیقا اینجوری گفتم مامان ببخشید من حدود دو سه میلیون پول ازت دزدیدم حلالم کن🙏😭بعد اونموقع مریضم بودم😔🤣

بعد مامانم اینجوری بود که وااااات؟💀😐

بعد گفتم اینترنت میخریدم پیاماش پاک میکردم

دیگه خودش خندش گرفت😐😐😐❤

آخی عیب نداره چند وقت دیگه براشون تعریف کنی حکم جوک پیدا میکنه😂😂😂من دقیقا اینجوری گفتم مامان ببخش ...

خب مامانا بهم فرق میکننن 😂

خب مامانا بهم فرق میکننن 😂

اینم هست😭😭😭😂😂😂

البته میدونی الان ۱۶ سالته فهمیدم 

منم کوچیک تر که بودم خیلی سخت میگرفتم فکر میکردم یا ابلفضل چه کار وحشتناکی دارم میکنم حکمم اعدامه هر چی بزرگتر شدم بیخیال تر شدم بعد فهمیدم چه بیخود میترسیدم😐😐🤣🤣🤣