2777
2789
عنوان

کاش قدرزندگیمو قدرشوهرمومیدونستم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4578 بازدید | 122 پست
مجرد ها میگن خوش بحال متاهلا مونس دارنمتاهلا یکسره در شرف مجردشدنبابا چتونهبشینید سر زندگیتون

نشستم دیع

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سیاستا که یادگرفتی بگو لطفا

🍃اول خودتوبزاراولویت چون حال خوب خودت باعث بهترشدن حال رابطتون میشه

🍃ببین بحثاتون بخاطرچ مسائلی توشروع میکنی یاشوهرت یجاهایی ممکن حق باما باشه ولی بایدکوتاه اومد سکوت کرد مطمعنن طرف خودش متوجه اشتباهش میشه حتی بدترین آدم دنیام باشه طرف وقتی یادخوبیات بیوفته دلش تنگ میشه

🍃هرمسئله ای پیش اومد نزار ب توهین وبی احترامی برسه اینطور باعث میشه سرد بشه چون اکثر مردا ازبحث خوششون نمیاد

🍃قهرنکنید عادی میشه وقتی زیادقهرکنی دیگ سمتت نمیادوهیچوقت جای خوابتون جدا نکنید

🍃 اگرتوهین کرد عصبی شدمیدونم سخته ادم خودشو کنترل کنه ولی تواروم باش چون توعصبانیت اکثرمردا متوجه رفتارشون نمیشن بعدش پشیمون میشن ویادشون میمونه توچ رفتاری داشتی درمقابلش پس سکوت کن خودش شرمنده میشه

🍃بهش محبت کن فضای خونه رو اونقدر اروم وشادکن اونقدرهواشو داشته باش ک ی جای امن باشه براش اینطوری همیشه دوستداره کنارت باشه ولی اگربحث کنین ازت دورمیشه و باهرچیزی خودشو سرگرم میکنه تااون خلا کمبود محبت وتوجه پربشه

🍃بهش احترام بزار ازش تعریف کن اینطوری بهش حس اقتدار میدی مردا خیلی دوستدارن

🍃ببین چی دوستداره مثلا چ غذایی ازچ رنگی خوشش میادهمون رنگ لباس رو بخر توخونه بپوش

🍃مثلا اگرخانوادش رفتاری داشتن ناراحتت کردن نگو من دیگ خونشون نمیام یا منم فلان کارو میکنم یاقطع رابطه بگومثلا من  مادرتوخیلی دوستدارم و ازش انتظارهمچین رفتاری نداشتم

🍃مردا متنفرم ازبحثای تکراری وکش دادن ی مسئله ای  

🕊✨🤲🏻

چیکار میکردی؟شاید واقعا حق داشتی خب

دلم محبتشومیخاس دریغ میکرده خب منم ربات نیستم کم میاوردم

دلم محبتشومیخاس دریغ میکرده خب منم ربات نیستم کم میاوردم

خب پس تا یه جایی اونم بی تقصیر نبوده ولی خب اگر واقعا جایی اشتباهی کردی الان جبران کن و نیازاتون را به هم بگید.برید مشاوره زندگیتون را دوباره بسازید

خب پس تا یه جایی اونم بی تقصیر نبوده ولی خب اگر واقعا جایی اشتباهی کردی الان جبران کن و نیازاتون را ...

ننمیدونم بریدم مشاوره نمیاد

مگه اینکه خدا درستش کنه من ک ازاری ندارم هرجابخادمیره میاد غذاشم براه خونه تمیز لباساش تمیز الانم بادوستاش رف کوه اصلنم نگف ک کجامیرع

ننمیدونم بریدم مشاوره نمیادمگه اینکه خدا درستش کنه من ک ازاری ندارم هرجابخادمیره میاد غذاشم براه خون ...

اشکالی نداره اون نیاد.تو تنهایی برو مشاور راهکار یادت میده.خیلی خوبه

البته مشاور خوب و کار بلد نه این تازه فارغ التحصیل شده ها

اشکالی نداره اون نیاد.تو تنهایی برو مشاور راهکار یادت میده.خیلی خوبهالبته مشاور خوب و کار بلد نه این ...

پول ندالم خیلی گرونهههههههههههههههه

☹️درست میگیکاش یه فکری برای این قضیه بکنن...حالا پیگیر باش بعضی مراکز رایگان یا با نرخ دولتی حساب می ...

ذرایگان خبری نیس. ولی فک کنم بیمارستان مشاوره داش میپرسم اینسری