2777
2789

اونایی که خودشون نوشتن آقان نه اونایی که خودشونو جای خانوم جا میزنن منظورمه حس میکنم من متوجه نمیشم چجوریه رفتارشون چون بدم میاد بااین خاله زنکا اشتباهی حرف بزنم

کاملا واضحه چند نفرو میشناسم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

کسی که جنسیتش رو پنهان میکنه حتما دلیل جنسی داره

از مدل حرف زدن 

و اغلب اسم کاربری

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که چند هفته با یکیشون تو خصوصی حرف میزدم سر یه چیزی نمیتونستم تاپیک بزنم خواستم با یکی تو خصوصی حرف بزنم مساله خانوادگی بود اینم هی راهنمایی میکرد و آرومم میکرد بعدشم هی پیام میداد حال و احوال یکی در میون جواب نمی‌دادم چون شک کردم ولی چون حرف خاصی نمیزدیم هیچی نگفتم آخرش خودش اعتراف کرد😐

من که چند هفته با یکیشون تو خصوصی حرف میزدم سر یه چیزی نمیتونستم تاپیک بزنم خواستم با یکی تو خصوصی ح ...

منم این مورد برام پیش اومد .میگفت من مشاور خانوادم ولی هولی بیش نبود