2777
2789

سلام من نمیدونم این مشکل رو قبلا داشتم یا نه ولی موقعی که دراز میکشم و هاله سینه هام حالت شل وارفتگی داره یعنی سفت و بیرون امده نیست (به اصطلاح در حالت نعوظ نیست)روی حاله کنار نوک یک تو رفتگی سطحی داره توی دوتا سینه هام و مثل همه این دوتا فرو رفتگی عمیق نیست و در حالت نعوظ یا سرما  نرمال و صافه

بعد که می ایستم  دستامو کنارم اویزون میکنم همون تو رفتگی ها نیست چه سفت باشه چه نباشه نیستش امااا دستامو میبرم بالا سمت راست تو رفتگی زیادتر از چپه یعنی دست کشیده میشه نوک سینه هم کشیده میشه یکم هاله کنار نوک تورفتگی ایجاد میشه عمیق نیست ولی سرد یا سفت  یا به اصطلاح نعوظ میشه دیگه اون تو رفتگی نیست و صاف صافه  یعنی حالت سرما(نعوظ) بشه  نرمال و صافه کاملا البته قبلا اینجوری بودم هاله و نوک سینم صاف صافه فقط موقع سرما و ... میاد بیرون  ولی این فرورفتگیا نمیدونم بوده یا نه یا بخاطر شل بودن سینه  هامه ؟ چون مواقع و حالات دیگه وجود نداره  شماها هم اینجورید هاله سینه هاتون فرمش موقع خوابیدن و تو سوتین بودن و گرما و بیرون بودن و یا سرما یه جوره یا فرق داره ، کسیو ندارم بپرسم گفتم اینجا سوال کنم امیدوارم تاپیکم مشکل اخلاقی نداشته باشه چون نگرانم تو نت گشتم کلی چیزای ترسناک نوشته هفته بعد دارم میرم سونو سکته میکنم تا اون موقع   ممنون