2777
2789
عنوان

الان جوجه پیدا میشه یا نه

152 بازدید | 12 پست

جوجه هایی که حوالی اردیبهشت اینا میفروشن

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی اگه جنوبی فکر نکنم آخه به خاطر گرما نمیتونن از تخم بیرون بیان

نه شمالغرب

کاربری پنجم 🤨 با شماره برادرشوهرم اومدم🤦‍♀️تمام لذت دنیا در این است که مولایم امیرالمومنین است😍🌱💕
من از برنامه دیوار خریدم یک ماه پیش الان یک ماهشونه مرغ بگیر جوجه دردسره من جوجه با مادرشون خریدم ای ...

خریدین برا اینکه تخم بزارن؟

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

کرچ شده چون جوجه داره تخم نمی زاره ،واسه دخترم خریدم خیلی جوجه دوس داره الانم هر روز بهشون خوراک مید ...

آها متوجه شدم.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.