2777
2789
عنوان

بنظرتون من یه روزی ازدواج میکنم یا مجرد ابدی 😂😂💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس ورزشی و هنری و زبان برو عزیزم❤️ اگع شرایطشو نداری برو پیاده روی، کافه با دوستات، دوچرخه سواری، ...

باشگاه میرم، کلاس زبان ثبت نام کردم ولی انگیزه شو ندارم اعتماد به نفس ندارم به زور خواهرم میشونتم پشت سیستم ک حاضر باشم سر جلسه،دوستی هم ندارم💔 حتی انگیزه و توان بلند شدن از جامو هم ندارم دلم داره میترکه،وقتی فک میکنم ی ماه هیچی نکردم مغزم میخواد بترکه دیگه وقتی ندارم

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
باشگاه میرم، کلاس زبان ثبت نام کردم ولی انگیزه شو ندارم اعتماد به نفس ندارم به زور خواهرم میشونتم پش ...

عزیزم گوشیو از خودت دور کن

مخصوصا اینستاااا

سم خالصصصص

فقط اعتماد بنفس و انگیزه رو ازت میگیره

به ایندت فکر کن

که دوس داری سه سال دیگه چه دختری باشی

و اونو بساز از الان 

💄🩺

عزیزم گوشیو از خودت دور کنمخصوصا اینستااااسم خالصصصصفقط اعتماد بنفس و انگیزه رو ازت میگیرهبه ایندت ف ...

ممنون ازت آره گوشی قاتل روحمه معتادم بهش

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
دیروز چه پسرای جذابی دیدم نگاه میکردن منم نگاه میکردم خب لامصب بیا شماره بدههههه

😂😂😂

کجا دیدی؟

ولی نمیدونم چرا حس میکنم پسری که شماره بده درجا کنسل میشه چون به همه میده😂

باید شوهر ایندمو از تو یخچال پیدا کنم احتمالا😂💔

💄🩺

مام یه زمانی تجربی بودیمسخته‌واقعاولی اگه بخونین‌آینده خوبی داره

خواهرم در خودشو درآورد تمام بیماریهارو گرفت بالای درس،الان ماهی ۹ تومن میگیره این اینده س؟؟

ریدن تو همچین اینده ای🥲🤣خر بودم اومدم تجربی والا، من تا پارسال به مردم مشاوره میدادم الان خودم روانی شدم،پر از انرژی منفی م،کاش بمیرم راحت شم کاش