2777
2789
عنوان

کی عمل اپاندیس کرده

107 بازدید | 15 پست

بچه ها از کی حالم خوب میشه؟ خیلی درد دارم شکمم باد کرده همش نفخ میکنم فقط شیاف حالمو خوب میکنه اونم اسهال میکنه دردم بیشتر میشه

روز تاسوعا عمل کردم

و اینکه کی میتونم دیگه دخترمو بغل کنم؟

۱۱ ماهشه بچه عادت کرده بهم هی میاد پیشم بغل میخواد بازی میخواد نمیتونم لباشو جمع میکنه بغض میکنه دلم اتیش میگیره براش

چی بود این بلا منو گرف با بچه کوچیک

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
من که دو روز بعد عمل پریود شدم چی بگم

منم دقیقا ۱ ساعت پیش پریود شدم

یعنی ب قدری روحیه ام بده درد دارم نفخ هم بیچارم کرده

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عمل کردم اصلا شیاف استفاده نکردم سر چهار روز سرپا بودم

وای قرص خوبم نمیکنه

ولی بچه رو فعلا فقط نشسته بغل کن

اصلا نمیتونم پاشم چقدر سخت بوده

امشبم بگذره سبک میشی یکم

خداکنه

پدرم در اومد واقعا هم عمل کردم هم پریودم هم سرما خوردم

وای عطسه هم میکنی😱😱😱😱

۳ روزه یه عطسه تو دماغمه تا الان خنثی کردم😂😂😂😂

عزیزم بعد عمل چند وقت بعدش ب روال قبلیت برگشتی

۳ روزه یه عطسه تو دماغمه تا الان خنثی کردم😂😂😂😂عزیزم بعد عمل چند وقت بعدش ب روال قبلیت برگشتی

وایییی نزاری بیادا😱😱😱

من سر چهار روز کارامو میکردم ولی اونموقع بچه نداشتم

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
وایییی نزاری بیادا😱😱😱من سر چهار روز کارامو میکردم ولی اونموقع بچه نداشتم

اومدن و پاره شدنش یه لحظس

دخترم الان سنگینم شده فکر کنم بردارمش باز جر بخوره شکمم💔

اومدن و پاره شدنش یه لحظسدخترم الان سنگینم شده فکر کنم بردارمش باز جر بخوره شکمم💔

اگه عطسه یا سرفه اومد یه بالش کوچیک کنارت داشته باش وقتی فهمیدی میاد یا وقتی خندیدی بزار رو جای عملت با دستت فشارش بده هم دردتو کمتر میکنه هم بهش فشار نمیاد

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲