2777
2789

بعد از اشتی با همسرم همچی عالی بود کلی باهم حرف زدیم ناز همو کشیدیم و… (تاپیکای قبلم) خداروشکر از دلش دراومد .. اونشب همگی میخواستیم بریم دم چای خونه داداشم و پسرداییم و داییم سه تاشونم اونجان رفتیم رسیدیم کم کم همه اومدن بعد سلام علیک و حال احوال داداشم اومد اینور پیش ماها ….. اونیکی دامادمونم بود داداشم اونو محل داد سلام علیک درست حسابی کرد ولی شوهرم محل نداد یه دست ساده داد با یه سلام چطوری

ب دامادمون گفت بیا بریم تو چای خونه گفت میام و اینا بعد ‌داداشمم بزور دستشو گرفت گفت بیا بابا حتی به داماد خالم و پسرخالمم تعارف کرد ولی اصلا ب شوهرم تعارف نکرد بخدا صدای شکستن قلب شوهرمو شنیدم منم دیدم اوضاع خرابه شروع کردم خودم با شوهرم حرف زدن هی میگفت چرا چرت و پرت میگی واقعا هول شده بودم😂🙂😭بعدش دامادمون اومد اینور گفتن چای بیار رفت چای اورد یه کم ریخت رو دستش ! دستش سوخت ازون ور ابجیم داداشم مادرم همه وای وای بچه سوخت نره خر شد بچه (البته مامانم گفت بچه سوخت)بعدشم مامانمم اومده ب دامادمون میگه بمیرم اعصابم خوردشد تو هم پسر منی من دوتا پسر دارم بعد یهو نگاش افتاد ب شوهرم گفت بدون فلانی (داداشم) دوتا دارم با اون سه تا دارم دامادامم پسرای منن بعد داداشم یه چپ چپ ب شوهرم نگاه کرد شوهرمم گفت چیه؟چرا یطوری‌ نگاه میکنی انگار دشمنتم داشت دعواشون میشد ک دیگ جلوشونو گزفتیم

داداشمم کشیدم اونور گفتم یا رفتار تو باشوهرم درست میکنی یا رفتارمو با زنت تغییر میدم اگه اون انتخاب توعه اینم انتخاب منه حواست باشه یهو جلو جمع چیزی‌ نگم ضایع شی اونم گفت شوهرت نه لولش ب ما میخوره نه چیزی یکم پولدار شه چشم میاد تو جمع ما منم گفتم اولا اینکه ب تو مربوط نیس خیلیم پولداره بعدشم نگفتم بیاد تو جمع شما عرازل گفتم ک احترامشو نگه داری گفت اگه راست میگی حقوقش و پس اندازش چقدره گفتم به تو چه؟ این ی چیز شخصی زن و شوهریه ک به خودمون دوتا مربوطه اونم هیچی نگفت رفت ولی بعدش اومد ی تعارف الکی ب شوهرم زد ک‌بیا توهم و… شوهرمم محل نداد با سر وابرو گفت نه

شوهرم دیگ بروش نیاورد ولی میدونم ناراحت شد بچه💔

داداشم خیلی ادم بدیه🫠اخ جیگرم برای شوهرم خونه

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی با همسر ب مشکل میخورید ب خانواده نگید چون رفتار ادم با اون طرف بد میشع

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مجبوری رفت و‌امد کنی باهاشون؟فعلا نرو گفتن بگو من جایی میرم واسه شوهرم احترام قائل بشن

باید همین کارو کنم اینا درست بشو نیستن

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

اینجاست که میگن تا پول داری رفیقتم قربون بند کیفتم ...

🙁

وقتی با همسر ب مشکل میخورید ب خانواده نگید چون رفتار ادم با اون طرف بد میشع

اخه من هیچی نگفتم

اصلا راجع بحثامون هیچی نمیگم

اخه من هیچی نگفتماصلا راجع بحثامون هیچی نمیگم

پس برادرت خیلی پول پرسته

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همون حرف کاربر سعی کن کمتر رفت آمد کنی اگرم پرسیدن بگو احترام شوهرم احترام منه. خیلی ناراحت کننده هست این حرفا. ی داماد  با وضع مالی متوسط و با عقل و شعور میارزه ب دامادی که پولداره و درکی نداره. انسانیت و اخلاق تو این دوره زمونه کم پیدا میشه. والا خانوادت باید این داماد و حلوا حلوا کنن. دیگه چی میخوان. این و بدون خیلی خوشبختی که همچین همسری داری مراقب خوشبختی همدیگه باشید نزارید کسی بینتون فاصله بندازه عزیز دلم

ممنون میشم واسه حاجتم ی صلوات بفرستی مهربون🤍🌹
همون حرف کاربر سعی کن کمتر رفت آمد کنی اگرم پرسیدن بگو احترام شوهرم احترام منه. خیلی ناراحت کننده هس ...

اره واقعا

بعضی روزا که کسیو ندارم درد و دل کنم دق‌میکنم میگم کاش منم یه همدم داشتم که باهاش حرف میزدم خیلی شرایط بدیه

از ی طرفم نمی‌تونم با شوهرم حرف بزنم خودش روش فشار هست دیگ منم بیام غر بزنم ناراحتی کنم د‌رازجونش سکته میکنه

حتما عزیزم

اره واقعابعضی روزا که کسیو ندارم درد و دل کنم دق‌میکنم میگم کاش منم یه همدم داشتم که باهاش حرف میزدم ...

به حرفای بی سر و ته و بی منطقانه دیگران کلاااا اهمیت نده. اینطوری زندگی راحت‌تر و با آرامش میشه برات عزیزم😘

ممنون میشم واسه حاجتم ی صلوات بفرستی مهربون🤍🌹