2777
2789

دیگه نیومدن حرف بزنن کلا بهم خورده؟پسره چندساله بود

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نیومدن حرف بزنن کلا بهم خورده؟پسره چندساله بود

نه دیگه نیومدن فکر کن من اصلا تو فکر ازدواج نبودم بعد تو یه جلسه قبول کردم

۵ تیر خواستگاری بود

۹ تیر خرید عقد

۱۰ تیر بهم زدن 

نه دیگه نیومدن فکر کن من اصلا تو فکر ازدواج نبودم بعد تو یه جلسه قبول کردم۵ تیر خواستگاری بود۹ تیر خ ...

بهتر ولش کن به موقع ازدواج هم میکنی

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
اینکه تو سن کم خواستگار راه دادن و اونام اومدن خواستگاری دختر ۱۶ ساله!

دقیقا منم همیشه از کودک همسری متنفر بودم اما چون شرایطشون اوکی بود خوانواده قبول کردن منم از سر بچگی قبول کردم چون مردایی که بتونن آدم رو درک کنن خیلی کم شدن فقط حس کردم میتونه منو درو کنه و مثل بابام باهام رفتار نمیکنه اجازه میده در آینده  کار کنم برم بیرون و مانع از دنبال کردن علایقم نمیشه 🥺آخه بابام اصلا اجازه نمیده از خونه برم بیرون هر شیش ماه یبار شاید برم اونم با خودش و همیشه تو خونه یا تلوزیون یا گوشی یا کتاب من حتی بخاطر بابام سه ساله ترک تحصیل کردم به اجبار اما امسال قراره دوباره شروع کنم