2777
2789

سلام من چند تا کتاب کنکور تجربی دارم نذر کرده بودم اهدا کنم اگه کسی هست که اصفهانه و کنکوریه بگه بهش بدم بعد بهم بده توش چیزی زیاد ننوشتم نمیدونم بدم کتابخونه یا نه اصلا کتابخونه میگیره؟ از طرفی نذرم بوده به گردنم میمونه الان یه سال گذشته از نذرم بعد اگه بگذره هم مدام کتاب ها ویرایش میشن دیگه به درد کسی نمیخوره نمیدونم چیکار کنم والا یعنی ببرم شهری که دانشجوعم اونجا بدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیست پینوکیو دارم شیمی مبتکران و خیلی سبز و فیزیک خیلی سبز و ریاضیم خیلی سبز با مهر و ماه پسرتون دوا ...

بله امسال میره دوازدهم تجربی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

کتاب های دوازدهمم جامع هستن من برا دوازدهم کتاب جدا نگرفتم ولی هر سه تا پایه رو داره توش

اتفاقاً پسرم دنبال کتاب های جامع هست، چون انگار تک پایه ها را داره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیز اگه ادرس بدم میای امروز ببری چند تا شونو؟ که بقیه شو بدم کتابخونه؟

سلام مجدد میشه درخواست دوستی بدم و بیاید اونجا آدرس بدید؟