2777
2789

استفاده نکن هرچی دکترا میگن گوش نکنین یکی دو ماه تحمل کن خوب نشد بعد به حرف دکتر برو

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا دکتر میگه  طول درمان  ۶ ماهه  بعدش  با عوض کردن  قرص و  کم کردن  دوز   داروی  قبلی   در صورتی  که   

کامل  خوب  شده باشید   دارو  قطع میشه 

ولی من خودم   سرخود  قطع  کردم 

چون  دیدم  دارم  اعتیاد پیدا میکنم بهش بدنمم  عادت کرده بودم 

مثل ترک   اعیتاد میمونه   خیلی  سخته   قطع  کردنش 

استفاده نکن هرچی دکترا میگن گوش نکنین یکی دو ماه تحمل کن خوب نشد بعد به حرف دکتر برو

گاهی ضرری که افسردگی و بی خوابی به بدن وارد میکنه خیلی بدتر از عوارض داروهاست

این یک تفکر غلطه که به هیچ وجه نباید داروی عصاب و روان استفاده کرد

من رفتم دکتر اس سیتالوپرام گرفتم مدت زیادی خوردم نمیگم چقدر ولی زیاد بود 

خیلی بد بود برگردم عقب اصلا نمیخورم البته من نتیجه گرفتم در کنار تراپی

الان نمیدونم اگر نمیخوردم حالم خوب بود یا نه 

اما هر کار میکردم نمیتونستم قطع کنم 

از اخر یکروز رفتم حرم حضرت معصومه و ازونجا تصمیم گرفتم قطعش کنم حال جسمیم و روحیم خیییلی بد شد در حد فاجعه ولی یک ماه تحمل کردم اثراتش رفت الانم گاهی یکم هست ولی شدید نیست و راضیم خیلی که قطع کردم

چندسال پیش میخوردم بعدیسال خوب شدم البته اشتباه کردم سرخود قطعش کردم و داشتم میمردم ازحال خرابی

اره سرخود نباید قطع شه دوسته منم میگه یک هفته استفاده نکردم حالم خیلی بد شده بود

گاهی ضرری که افسردگی و بی خوابی به بدن وارد میکنه خیلی بدتر از عوارض داروهاستاین یک تفکر غلطه که به ...

درسته ولی باعث میشه بدن خودش خودشو ترمیم نکنه و به قرص نیازمند باشه

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔
درسته ولی باعث میشه بدن خودش خودشو ترمیم نکنه و به قرص نیازمند باشه

اصولی باشه چنین اتفاقی نمیوفته

الان تو بدن من ماه هاست هورمونی که باعث خواب میشه خیلی کم ترشح میشه خب باید با دارو درستش کرد و به مرور کمش کرد

بعد مگه چقدر زندگی میکنیم که همش با بی خوابی و افسردگی سر کنیم؟

گاهی اوقات ادم ناچاره شرایط سخته

اصولی باشه چنین اتفاقی نمیوفتهالان تو بدن من ماه هاست هورمونی که باعث خواب میشه خیلی کم ترشح میشه خب ...

حرفت درسته ولی حتما دکترت حرفه ای باشه دکتر خوب کم هست