2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی و رحم جایگزین

428 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من بخاطر شرایط جسمانیم که فیبروادنوم در ناحیه زیر بغل دارم نمیتونم نه تخمک کشی کنم و نه آی وی اف هم باید تخمک اهدایی بگیرم هم رحم جایگزین خیلی دو دل شدم موندم قید بچه رو بزنم یا نه دکتر میگه تحت نظر باشی میتونی تخمک کشی کنی ولی تو مرکز ناباروری دیدم خانمی که از چند تا جراح پستان اوکی گرفته بود برای تخمک کشی با وجود توده در پستان ولی بنده خدا برعکس شده بود من میترسم با طناب دکترا اقدامی کنم خیلی درمونده شدم چکار کنم به نظرتون از طرفی نمیدونم بچه ای که نه ژنی از من داره و نه من بدنیاش میارم میتونم باهاش ارتباط بگیرم و دوستش داشته باشم از طرفی هم زندگیم خیلی سرد و بی روح و کسل کننده شده اصلا انگار خودمو شوهرم داریم پیر میشیم من۳۹ سالمه چکار کنم؟😭😭😭

خدایا من جز تو یاوری ندارم من از دامن تو دست بر ندارم که تو بخشنده بی منتی🤲🤲

دکتر بهت گفته میتونی یعنی میتونی،ازتوحرکت از خدابرکت،دنبالشو بگیر.الان خیلیا با آی وی اف نتیجه میگیرن

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

عزیزم درکت میکنم 

نمیشه نوزاد از پرورشگاه بیاری 

من که تو راه ای وی اف روحم داغون شد خییلی سخته

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یک تلاشی بکن برای تخمک گرفتن اما اگر هم نشد واقعا چیز خاصی نیست تخمک اهدایی بگیر

تخمک کشی برای من خطر داره چون هورمون باید تزریق کرد دکتر میگه بکن درصد خطر پایینه ولی میترسم هر چی باشه درصد کمم خطر داره

عزیزم این فکرا چیه حالا اونایی که مردن و نسلشان ادامه داشته چه فرقی دارن ‌.خیلی سخت میگیری

نمیدونم بخدا شاید بقول شما سخت میگیرم آخه خانواده شوهرم خیلی زیبا نیستن برعکس خونواده خودم می‌دونم همه چیز ژنتیکه اما خوب شاید کمی شبیه خودم میشد یا حتی رفتارش به من می‌برد میدونی اینکه تو دنیا کسی باشه که شبیه ته و از خون خودته خیلی خوبه

نمیدونم بخدا شاید بقول شما سخت میگیرم آخه خانواده شوهرم خیلی زیبا نیستن برعکس خونواده خودم می‌دونم ه ...

منم مشکل شما رو دارم عزیزم ولی فقط این مورد ارومم میکنه که ، من قراره این بچه رو تربیت و پرورش بدم و این میتونه بیشتر از رحمی که بچه توش رشد کرده و حتی تخمکی که ازش به وجود اومده ،تو روح و رفتار اون بچه موثر باشه، ظاهر هم میتونید بین اهدا کننده ها ،کسی رو انتخاب کنید که ظاهرش یک مقدار شبیه خودتونه یا ظاهر مقبولی داره از نطرتون

منم مشکل شما رو دارم عزیزم ولی فقط این مورد ارومم میکنه که ، من قراره این بچه رو تربیت و پرورش بدم و ...

جدی خب پیام دوستی بدم قبول میکنی؟ لااقل ببینیم سرنوشت چی میخواد . تو پی وی میشه صحبت کنیم؟