2777
2789
عنوان

فرش هاتونو با چی میشورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 28 پست
اشتباه نکنسخت توخونهکدوم شهرهستید؟

کاشمر

وقتی قالی هارو آوردیم روشون انگار آرد پاشیده بودن پا میزاشتی پخش میشدن

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹
کاشمروقتی قالی هارو آوردیم روشون انگار آرد پاشیده بودن پا میزاشتی پخش میشدن

جای خوب بدید

بازم باخودتون، خودت ازدست وپا ننداز

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خوب فرش رو با شامپو فرش میشورم بعد آبکشی می کنی تا شامپو از فرش بره بیرون .

بعد که خشک میشه فرش نرمه؟زبر و کرخت نیست؟یه بسته شامپو فرش چند تا فرش جواب میده؟

من دو تا ۳×۴دارم یه دونه ۲×۳

بعد که خشک میشه فرش نرمه؟زبر و کرخت نیست؟یه بسته شامپو فرش چند تا فرش جواب میده؟من دو تا ۳×۴دارم یه ...

قبلا با پودر لباس شویی می شستم خشن و زبر میشد ولی شامپو فرش خاصیت نرم کنندگی  و لطافت داره .  زبر نمیشه فرش. راستش بستگی داره به میزان استفاده شما .بعضیا کم شامپو استفاده میکنن بعضیا زیاد استفاده میکنن . من خودم 5 الی 6 فرش 12 متری رو با 2 عدد شامپو میشورم .باید کم بریزی . بعضیا وسواس دارم زیاد می ریزن کم میاد

قبلا با پودر لباس شویی می شستم خشن و زبر میشد ولی شامپو فرش خاصیت نرم کنندگی و لطافت داره . زبر نم ...

نه وسواس ندارم نمیخوام باز آب کشیدنش خیلی سخت بشه بیشتر فرش شور میکشم تا لکه ها پاک بشن

مرسی بابت راهنماییت عزیزم

اسییییییی نکن بده قالیشویی 

خواهر من فرش هاش سفید کرم بودن خودش شست بعد رنگ هاش قاطی شد گل های صورتی رنگ پس دادن فرشش خراب شد

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

برادرشوهرم سود میاورد خونه ، عین پدر لباسشویی میریخت روی فرش عین برف سفید و تمیز میشد

ولی استفاده ازش شرایط خاصی داره ، برای تنفس و پوست دست بسیار خطرناکه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

فقط تاید ماشینی پرسیل

یدونه برا یه فرش

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اسییییییی نکن بده قالیشویی خواهر من فرش هاش سفید کرم بودن خودش شست بعد رنگ هاش قاطی شد گل های صورتی ...

وای جدی؟آخه از قالیشویی های اینجا اصلا راضی نبوده هیشکی

فرش کرم رنگ بدترین رنگیه که داشتم. سالی دوبار میشستم بازم لک میگرفت. یعنی پا میذاشتیم رو فرش لک دار ...

واقعا همینطوره 

خیلی خوشگلن ها اما از خریدشون پشیمونم 

با خودم میگم کاش از این قرمزای ‌که مدل دستبافت میخریدم

وای جدی؟آخه از قالیشویی های اینجا اصلا راضی نبوده هیشکی

والا دروغم چیه ، بنده خدا خیلی داغون شد خواهرم فرش های نو نو رنگ پس دادن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊