2777
2789

سلام مامانا

دخترم دو هفته دیگه نوبت واکسن داره و من شدیدااا میترسم😩بهداشت راجع به قطره استامینوفن چیزی نگفت خودم از داروخانه بخرم قبل از واکسن بهش بدم؟چقدر بدم بهش؟

یه سوال دیگه،لازمه منم برم؟طاقت گریه دخترمو ندارم به شوهرم گفتم خودت ببرش😔منم باید باشم یا نیازی نیست؟

اگه تجربه دیگه ای دارین ممنون میشم کمک کنین😞

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

استامینوفن نیم ساعت قبل واکسن بهش بده دو برابر وزنش..بعدشم چهار ساعت یه بار بهش بده که تب نکنه.خودتم برو که اگه گریه کرد شیرش بدی آروم بشه.اصلنم نترس فقط حواست باشه تب نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم

قبل از رفتن براي واكسن دو برابر وزنش بهش استامينوفن بده

تو خونه حتما شياف استامينوفن داشته باش 

من دخترمو موقع واكسنش پاهاشو با روسري بستن كه تكون نده دردش بياد بهتر بود 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

من از قبل ب دخترم دو برابر وزنش قطره استامینوفن دادم .خودمم باهاش رفتم تا گریع کرد بغل کردم و ارومش کردم و بهش شیر دادم ولی واسه دفعای بدش ندادم قطره بعد واکسن بهش دادم

بله خودتم برو اونجا بعد واکسن شیرش بده بغلش کن آروم بشه دو برابر وزنش بهش قطره استا بده یه نیم ساعت قبل واکسن بدی خوبه بعدش هر  4 ساعت

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

حتما خودت برو.چون باید قبلش شیر بدی.۱۰دقیقه بعد واکسن مرکز بهداشت بمونی.....من خودم قبل زدن واکسن چه پسرم چه دخترم.تب بر میدادم.اصلا نم هیچ کدومشون تو هیچ دوره واکسنی تب نکردن....

خودت باشی خیلی بهتره

خودمم حس میکنم برم بهتره ولی طاقت ندارم😞از دخترم آزمایش زردی گرفتن گریه کرد منم گریم گرفت😔دلشو ندارم😥

من هیچوقت قبل واکسنش استامینوفن ندادم ولی میدونم که همه میدن! دوبرابر وزنش، ینی اگه پنج کیلوئه 10قطره!

تحملتو ببر بالا به این فکر کن که واسه سلامتیش لازمه و همه واکسن زدن و گریه ی بچه مال درد نیس!  سعی کن خودتم باشی، بچت اون لحظه به مامانش بیشتر احتیاج داره 

استامینوفن نیم ساعت قبل واکسن بهش بده دو برابر وزنش..بعدشم چهار ساعت یه بار بهش بده که تب نکنه.خودتم ...

مثلا 6کیلو باشه 12قطره بدم؟ممنون بابت توضیحت😍

شیاف که زیر یه سال نباید استفاده شه.... 

نه دكتر به دختر من مي داد البته يك سومشو مي گفت بزارم 

خيلي از بچه ها به استامينوفن حساسيت دارن شيافشون بايد كرد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

قبل از واکسن دوبرابر وزنش قطره بهش بده مثلا۴ کیلو ۸ قطره بعد هم همه بچه ها یکجور نیستن من پسرم تب وناآرومی شدید داشت اما دخترم اصلا تب هم نکرد نگران نباش 

ولی خودت باشی بهتره که بخوای پاهاش رو محکم بگیری که براش واکسن بزنن وخودت باشی بچه زودتر آروم میشه چون وجودت براش ارامش داره

دراوج مشکلات هم آرامش دارم ........چون من خدارو دارم