2777
2789
عنوان

به زندگیم سرد شدم 😞 بیاین خانما

259 بازدید | 13 پست

بچه ها ویژگی های خیلی خوبی داره همسرم ، پسر چشم پاک ، بدون کینه و برای همه خیرخواهه ، جنم کار داره و خیلی تلاش می‌کنه برای پیشرفت ، مستقله ، مهربونه 

و کلا شخصیتی داره که همه اطرافیان حتی فامیل خانواده خودم ، از من بیشتر دوسش دارن

ولی از لحاظ مالی اون چیزی نبود که من فکر میکردم ، خانواده ش اصلا حمایتش نمیکنن و درگیر مشکلات خودشونن... خیلی از دست مادرشوهرم دلچرکینم و هیچ جوره خاطرات منفی از ذهنم پاک نمیشن ‌.‌‌.. شوهرم هیچ حمایتی دریافت نمیکنه از طرف خانوادش ، با اینکه دارن و میتونن ولی نمیکنن ..

و خودمم خانواده سطح بالایی دارم ، ولی خانواده همسرم باعث شدن حسرت خیلی چیزا به دلم بمونه ...

این خاطرات منفی باعث شدن من روز به روز عصبی تر بشم و نسبت به زندگیم سرد بشم 

و از طرفی همسرم داخل خونه خیلی خودشو لوس می‌کنه و بچگونه رفتار می‌کنه نمی‌دونم همه مردا همین‌طورن یا نه ولی من دلم میخواد مردونه باشه و خیلی م گفتم بهش ولی دست خودش نیست خیلی که میخواد محبت کنه تازه خودشو لوس می‌کنه😂😕

یا خیلی از لحاظ فیزیکی می‌ره روی مخ م هی گاز میگیره یا محکم منو فشار میده باعث میشه عصبانی بشم. در طول زمان دیگه نسبت بهش هیستیریک شدم عادی نوازشمم بکنه عصبانی میشم😕

دلم براش میسوزه هم دوسش دارم هم الکی پاچشو میگیرم مدام 😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اینکه همسرتون حمایتی از خانواده دریافت نمیکنن و رو پای خودشونن خیلی خوبه چون باعث میشه مستقل باربیاد و توی مشکلات توقعی از بقیه نداشته باشه شما نباید به خاطر حمایت نشدن توسط اونا زندگیتو خراب کنی

شما بیشتر باید رو خودتون کار کنید. 

حساسیت و زود رنجی بالایی و عدم اعتماد دارین

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

شوهر تو آرزوی خیلیلیاست 

بعد مالی هم چون نگات ب دست خانوادشه اگر نگات ب خدا باشه روزی هم میرسه

منم خانوادم سطح بالا بودن 

من داشتم خونه میساختم پدرشم خونه میساخت کسی کمکمون نکرد خدارو شکر توکل ب خدا کردیم الان ب سرمایه پدرم رسیدیم نگات ب دست خدا باشه 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یکی هم شوهرش خوبه قدر نمیدونه 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اصولا خانواده شوهر تا مجرد (البته اگه ب متاهلی نکشه) شیره جون پسرشون رو میکشن

وقتی دست خالی شد ب دختر مردم میگن برو براش مال جمع کن

تو تنها نیستی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اتفاقا اینکه همسرتون حمایتی از خانواده دریافت نمیکنن و رو پای خودشونن خیلی خوبه چون باعث میشه مستقل ...

شوهرم توی مهم ترین لحظات زندگیش هم حمایتی دریافت نکرد از طرف خانواده ش ، دیگه تا چ حد مستقل باشه...

شوهر تو آرزوی خیلیلیاست بعد مالی هم چون نگات ب دست خانوادشه اگر نگات ب خدا باشه روزی هم میرسهمنم خان ...

واقعا توی شرایط الان با این همه فشار کار خیلی سختیه مستقل و بدون حمایت آدم خودشو بکشه بالا ...

من تلاش میکنم نگاهم به دست خدا باشه و واقعا هم هست ، خدا هم تاحالا خیلی کمکمون کرده

ولی از دست خانواده همسرم دلچرکینم خیلی..بیشتر بخاطر قول و قرارهایی که زدن زیرش ، از ذات کارشون بدم میاد ...

نمیگم از خواسته هات بگذر ولی چاره شما چند تا آدم پسر سوخته اس تو روزگار ب مسیر اینا بر بخوری یا مردی که هی توجه کنی بی محلی کنی قدر شوهرت و خوب میدونی دیگه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد