2777
2789

اینجا بزور والتماس تاپیکای ادمو پاک میکنن وقتیم ادم دلش گرفته میادااینجا درد ودل تاپیک میزنی ادم جرات نداره راحت حرفشو بزنه درد ودل کنه نمیگم همه ادمای اینجا بدهستن ن اتفاقا ادمای خوبی اینجان ک واقعا درد کشیدن تجربه های زیادی دارن وخیلی دلسوزانه ادمو راهنمایی میکنن ولی ی عده میان عقده های خودشون روی طرف خالی میکنن قضاوت میکنن ک اره تومقصری توفلانی توبلدنبودی یا میگن چرا میای اینجا زندگیتوتعریف میکنی!!! اینجا ی سایت عمومی ک هرادمی هرتاپیکی دوستداره میزاره وب کسی ارتباط نداره سعی کنیم سرمون توزندگی خودمون باشه وازتاپیکی خوشمون نمیادخارج بشیم شروع نکنیم ب قضاوت و توهین چرخ روزگار دقیقا ماروهمون شرایط طرف قرار میده نکنید اینکارارو این حرفام بایسری ازدوستان خواهش میکنم قضاوت نکنید طرف ب اندازه خودش درد داره پناه اورده ب این سایت 🙏🏻

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاپیک زدم بین این دو خاستگار کدومشو انتخاب کنم یکی پست گذاشت الان داری پز خاستگاراتو میدی 

آدم میمونه چی بگه واقعا

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

چی شده عزیزم 🥲💔

عزیزدلم هربارمیام تاپیک میزنم یاقضاوت میشم یا توهین میکنن بخدا از دلت تنگی ناچاری میام اینجا حالم خیلی بده ازحرفای یسریا بعدمجبورم کلی التماس کنم ک تاپیکام پاک بشه... 

🕊✨🤲🏻

من تاپیک زدم بین این دو خاستگار کدومشو انتخاب کنم یکی پست گذاشت الان داری پز خاستگاراتو میدی آدم میم ...

عزیزم اینجا یسریا واقعا نمیدونم چرامتوجه نیستن نبایدهرحرفی بزنن

🕊✨🤲🏻

عزیزدلم هربارمیام تاپیک میزنم یاقضاوت میشم یا توهین میکنن بخدا از دلت تنگی ناچاری میام اینجا حالم خی ...

درک میکنم بعضیا تو ناز و نعمت و خوشبختی بزرگ میشن و اصلا آدمو درک نمیکن ولی واقعا اونقدر ارزش ندارن ک بهشون فک کنی 🥲❤️

حالا حرف خاصیم نزدی که تعلیق بشیمن گفتم اوووه حالا چی میخوای بگی🙄

عزیزم یمدت تعلیق بودم فقط چون میام درد ودل بخدا ازناچاری چون هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم وقتی حالم بد میام اینجا ولی کلی ۳ضاوت میشم بهم توهین میکنن

🕊✨🤲🏻

عزیزم اینجا یسریا واقعا نمیدونم چرامتوجه نیستن نبایدهرحرفی بزنن

دقیقا 

ی عده اینجا عقده هاشونو خالی میکنن نمیدونم چرا 

واقعا بعضی موقع خیلی عصبی میشم خیلی جلو خودمو میگیرم نپرم بهشون

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

درک میکنم بعضیا تو ناز و نعمت و خوشبختی بزرگ میشن و اصلا آدمو درک نمیکن ولی واقعا اونقدر ارزش ندارن ...

خیلی سخته عزیزم فکرکن زندگیم پرازتنش میام اینجا یکم حرف بزنم همش قضاوت بعدمیگن چرازندگیتو ریختی کف نی نی سایت!! یکی نیس بهشون بگه خب عزیزم تامیکمو دوستنداری خارجشو

🕊✨🤲🏻