ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3540 عنوان دیگ برام مهم نیس تعلیق بشم میخوام حرفاموبزنم 376 بازدید | 18 پست اینجا بزور والتماس تاپیکای ادمو پاک میکنن وقتیم ادم دلش گرفته میادااینجا درد ودل تاپیک میزنی ادم جرات نداره راحت حرفشو بزنه درد ودل کنه نمیگم همه ادمای اینجا بدهستن ن اتفاقا ادمای خوبی اینجان ک واقعا درد کشیدن تجربه های زیادی دارن وخیلی دلسوزانه ادمو راهنمایی میکنن ولی ی عده میان عقده های خودشون روی طرف خالی میکنن قضاوت میکنن ک اره تومقصری توفلانی توبلدنبودی یا میگن چرا میای اینجا زندگیتوتعریف میکنی!!! اینجا ی سایت عمومی ک هرادمی هرتاپیکی دوستداره میزاره وب کسی ارتباط نداره سعی کنیم سرمون توزندگی خودمون باشه وازتاپیکی خوشمون نمیادخارج بشیم شروع نکنیم ب قضاوت و توهین چرخ روزگار دقیقا ماروهمون شرایط طرف قرار میده نکنید اینکارارو این حرفام بایسری ازدوستان خواهش میکنم قضاوت نکنید طرف ب اندازه خودش درد داره پناه اورده ب این سایت 🙏🏻 🕊✨🤲🏻 1403/04/27 | 13:37 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooki عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 7964 حرف حق بی پناهی یعنی ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....
پشمائیل_پشم_پیل_زاده عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2062 من تاپیک زدم بین این دو خاستگار کدومشو انتخاب کنم یکی پست گذاشت الان داری پز خاستگاراتو میدی آدم میمونه چی بگه واقعا یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 27010 حالا حرف خاصیم نزدی که تعلیق بشیمن گفتم اوووه حالا چی میخوای بگی🙄 «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3540 چی شده عزیزم 🥲💔 عزیزدلم هربارمیام تاپیک میزنم یاقضاوت میشم یا توهین میکنن بخدا از دلت تنگی ناچاری میام اینجا حالم خیلی بده ازحرفای یسریا بعدمجبورم کلی التماس کنم ک تاپیکام پاک بشه... 🕊✨🤲🏻
بچه_مامانم_هستم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2483 من تاپیک زدم بین این دو خاستگار کدومشو انتخاب کنم یکی پست گذاشت الان داری پز خاستگاراتو میدی آدم میم ... هر چی بگی بعضیا فک میکنن میخوای پز بدی 😑
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3540 من تاپیک زدم بین این دو خاستگار کدومشو انتخاب کنم یکی پست گذاشت الان داری پز خاستگاراتو میدی آدم میم ... عزیزم اینجا یسریا واقعا نمیدونم چرامتوجه نیستن نبایدهرحرفی بزنن 🕊✨🤲🏻
بچه_مامانم_هستم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2483 عزیزدلم هربارمیام تاپیک میزنم یاقضاوت میشم یا توهین میکنن بخدا از دلت تنگی ناچاری میام اینجا حالم خی ... درک میکنم بعضیا تو ناز و نعمت و خوشبختی بزرگ میشن و اصلا آدمو درک نمیکن ولی واقعا اونقدر ارزش ندارن ک بهشون فک کنی 🥲❤️
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3540 حالا حرف خاصیم نزدی که تعلیق بشیمن گفتم اوووه حالا چی میخوای بگی🙄 عزیزم یمدت تعلیق بودم فقط چون میام درد ودل بخدا ازناچاری چون هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم وقتی حالم بد میام اینجا ولی کلی ۳ضاوت میشم بهم توهین میکنن 🕊✨🤲🏻
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 27010 عزیزم یمدت تعلیق بودم فقط چون میام درد ودل بخدا ازناچاری چون هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم وقتی حالم بد ... من درکت میکنمچند سالته «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
پشمائیل_پشم_پیل_زاده عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2062 عزیزم اینجا یسریا واقعا نمیدونم چرامتوجه نیستن نبایدهرحرفی بزنن دقیقا ی عده اینجا عقده هاشونو خالی میکنن نمیدونم چرا واقعا بعضی موقع خیلی عصبی میشم خیلی جلو خودمو میگیرم نپرم بهشون یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
بچه_مامانم_هستم عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 2483 عزیزم یمدت تعلیق بودم فقط چون میام درد ودل بخدا ازناچاری چون هیچکس ندارم باهاش حرف بزنم وقتی حالم بد ... 🥲🥲
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3540 درک میکنم بعضیا تو ناز و نعمت و خوشبختی بزرگ میشن و اصلا آدمو درک نمیکن ولی واقعا اونقدر ارزش ندارن ... خیلی سخته عزیزم فکرکن زندگیم پرازتنش میام اینجا یکم حرف بزنم همش قضاوت بعدمیگن چرازندگیتو ریختی کف نی نی سایت!! یکی نیس بهشون بگه خب عزیزم تامیکمو دوستنداری خارجشو 🕊✨🤲🏻