2777
2789

خانما 

این درسته برای فیزیک و ریاضی کنکور معلم های آموزشگاه هایی مثل کلاسینو و تام لند هم به درد نمی خورن و فقط باید خصوصی گرفت ؟ 

خصوصی هم خیلی گرونه همه معلما میگن جلسه ای ۱میلیون و نیم برای ۹۰ دقیقه که کلا میشه ۷۰ الی ۸۰ میلیون 

باید چیکار کرد ؟ 

سپاس خدای را سزاست که پناه ما بی پناهان است  توفیق ده تا  عبد تو باشم  مطیع تو باشم  برای تو باشم  و به سوی تو باشم                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته به درد نمیخوره

یه مشاور درسی که خودشم از قضا معلم ریاضی بود و اصرار می‌کرد کلاساش ثبت نام کرد 

سپاس خدای را سزاست که پناه ما بی پناهان است  توفیق ده تا  عبد تو باشم  مطیع تو باشم  برای تو باشم  و به سوی تو باشم                

نه واقعا کلاس خصوصی برای هیچ درسی نیاز نیست من فیزیک ۶۰ درصد زدم با همین کلاس های آنلاین برای ریاضی هم معین کرمی عالیه ، شیمی دکتر مرادی ، زیست دکتر حنیف برای یادگیری مفاهیم و دکتر خادم نژاد برای تست زنی و نکات (که اگر هر دو رو کنار هم داشته باشی صد در صد بالای ۶۰ میزنی)

همه اینا به شرط این هست که در کنارش ازمون زیاد بزنی و حتما تحلیل کنی 

نه واقعا کلاس خصوصی برای هیچ درسی نیاز نیست من فیزیک ۶۰ درصد زدم با همین کلاس های آنلاین برای ریاضی ...

عزیزم برای فیزیک هم معلم معرفی می کنی 

و اینکه شیمی استاد بابایی هم تعریف زیاد کردن خوبه ؟ 

خیلی ممنونم عزیزم 

چون هیچ کس نیست ازش راهنمایی بخوایم 

عزیزم برای فیزیک هم معلم معرفی می کنی و اینکه شیمی استاد بابایی هم تعریف زیاد کردن خوبه ؟ خیلی ممنون ...

تعریف بابایی رو هم شنیدم ولی یه جلسه خودم دیدم منصرف شدم به این دلیل که کاملا از صفر شروع کردن اگر سطحتون خیلی ضعیفه براتون مناسبه به هر حال باید از هر دبیر که مدنظرتون هست یک جلسه ببینید که آیا باهاش ارتباط میگیرین یا خیر 

برای فیزیک خوشبختانه سوالات تا کنکور امسال طوری بودن که به راحتی تا درصد ۵۰ قابل دسترس بود و تا ۷۰ ،۸۰ هم اگر سرعت بالایی داشته باشی که مبتنی بر زیاد زدن ازمون هست میشه زد چون سوالات روتین هستند و برای دبیر هم من سال دهم و یازدهم از دکتر حاتم خانی استفاده کردم برای دوازدهم هم تو شهر خودمون کلاس میرفتم ولی تعریف یحیوی ام خیلی شنیدم حتما یه جلسه از این استاد هم ببینید