2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانتو بلند، کشیده تر نشونت میده

مانتو بلند اصلا برای افراد قد کوتاه مناسب نیست 

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

واقعا؟

نه مانتو کوتاه بالای زانو بپوش 

خطوط راه راه بلند تر نشون میده

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

مانتو بلند اصلا برای افراد قد کوتاه مناسب نیست

دقیقا این اشتباهی که همه میکنن همینه 

آدم قد کوتاه، مانتوی کوتاه بپوشه به مراتب کوتاه تر از اونی که هست به نظر میاد 

دقیقا این اشتباهی که همه میکنن همینه آدم قد کوتاه، مانتوی کوتاه بپوشه به مراتب کوتاه تر از اونی که ه ...

عزیزم من خیاطم  و مامانم دقیقا قد 158 هستش هرموقع بلند دوختم واسش واقعا جالب نشده کوتاه تر نشون داده برعکس تا یه وجب بالای زانو خیلی قشنگتر میشه و کشیده تر میشه 

این تجربه من بود .

عزیزم من خیاطم و مامانم دقیقا قد 158 هستش هرموقع بلند دوختم واسش واقعا جالب نشده کوتاه تر نشون داده ...

نه گلم داری اشتباه میکنی. شاید لباسی که پوشیدن چین داشته یا برش بالا تنه ش طوری بوده باعث شده کوتاه به نظر بیان. 

به لحاظ فنی خانومای قد کوتاه باید لباسای بلند بپوشن 

من خودم قدم کوتاهه چندین سال همیشه این اشتباهو میکردم مانتوی کوتاه میپوشیدم و هرچقدر خواهرم میگفت شبیه قوطی کنسرو میشی گوش نمی‌دادم. 

یه بار اتفاقی یه مانتو کیمونوی بلند خریده بودم با شلوار دمپا پوشیدم یهو حس کردم خیلی درشت و کشیده نشونم میده و دقیقا چند نفر بهم گفتن این کشیده نشونت میده. بعد که تحقیق کردم فهمیدم باید همینطوری بپوشم اتفاقا. بعد ازون سال همیشه لباسای بلند میپوشم.