2777
2789
عنوان

مرخصی بدونه حقوق

98 بازدید | 7 پست

دوستان کسی هست تا به الان خودش یا همسر یا اشنایان 

کارمند رسمی باشه و یکسال مرخصی بدونه حقوق گرفته باشه 

خواستم ببینم امکانش هست ؟؟؟؟؟

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 

یکسااااالللل ؟!؟!؟!!؟؟!!!!! نه ! 😶

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سازمان باید موافقت کنه. و اینکه به نوع استخدام هم بستگی داره

رسمی 

۱۸سال سابقه داره 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
یکسااااالللل ؟!؟!؟!!؟؟!!!!! نه ! 😶

تو نت نوشته تا ۳سال میدن 

تو نت نوشته تا ۳سال میدن

بره با کارفرماش صحبت کنه ببینه قبول میکنه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
کارمند رسمی علوم پزشکیه پرستاره

بره با رئیس بیمارستان صحبت کنه من چه میدونم ! 

ولی فکر نکنم یک سال بدن چخبره 

دوست عزیز🙋🏻‍♀️
دعوتتون میکنم💌
بیا تو گروه لیاتیم🌱
        امروز و فردا نکن فقط شروع کن🏃🏻‍♀️
هم آموزش پوست و مو یاد میگیرید
هم جلسات انگیزشی
کسب درامد با آموزش های رایگان  بدون هیچ هزینه ای
اطلاعاتتون همیشه به روز میشه
 همواره پشتیبانی با شناخت پوست ومو و محصولات مراقبتی 
.............هرجا.     هر مکان.    پاره وقت
جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه تخفیفات پلکانی(اقتصادی فکر کن)👉🏻
اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم🪜