سلام خانما من تازه یک ماهه عقد کردن و با فروش ماشین و وام ازدواج و طلاهای عقدم و وام مهر به زور ۱۲۰۰ برای خرید خونه دارم و مسکن مهر خونه هاش ۷۵متری ولی گرونه ۱۵۰۰_۱۶۰۰ به بالاست ولی یه خونه توی شهر پیدت کردم ۶۵ متر نسبتت کوچیکه ۱۳۰۰ میده.. شما جای من بودین کدوم رو میخریدین؟ بهترین جهاز رو خریدیم مثلا تلویزیون ۶۵ اینچه خونه ۶۵ متره کاش کوچیکتر میخریدم میشه راهنمایی کنید اگر کسی خونه اش ۶۵ متره راضیه؟ راستی یک خوابه است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی کاش تا خونه تکلیفش مشخ نشده وسایلارو. نمیگرفتی
اگر امکانش داری الان. که هنوز کارتون باز نشده عوض کن
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من بهترین جای شهر خونه دارم اما ۶۵ متر طبقه دوم بدون آسانسور. من هم بهترین جهاز رو تو دوتا خونه مستاجری و بعدش اینجا رو خریدیم. راستش آسانسور نداره کوچیکه سخته اما خب شیش واحد بیشتر نیست مجتمع نیست محیطش عالیه از مسکن مهر بهتره اینا حسن هاش هست
برای اول زندگی خوبه که بعد هم تو شهر خونه قدیمی بهتر از مسکن مهر هم دور هم مقاوم نیستن سروصدا زیاد ر ...
ممنون عزیزم منم نظرم همینه.... بعضی وامهای ازدواج زود میدن مثلا داداشم پارسال بانک ملی بود سریع بهشون دادن منم وام تجارت نوشتم اسممون زود دراومد ولی سر ضامن پوست منو کندن و قراره این هفته بدن خیلی زجر کشیدم تو این بانک... البته شاید شعبه من بد بود