2777
2789
عنوان

نذر نمک

223 بازدید | 17 پست

خانما نذر نمک تو این بریزم سرشم ربان سبز ببندم بد نمیشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بد نمیشه

ممنون عزیزم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

نه عزیزم میتونی میخ‌منگنه هم بزنی من چندجا دیدم تو همینا می‌داشتند، نبات هم کوچیک میکردن تو همینا میزاشتم، امسال دیدم برنج  و حنا هم گذاشته بودن اندازه یه قاشق کمتر 

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
نمک تصفیه شده با جلدش بدی بهترهمن باشم اعتماد نمیکنم نمک باز بگیرم و استفاده کنم

نمیخوام که بخورمشون

نه عزیزم میتونی میخ‌منگنه هم بزنی من چندجا دیدم تو همینا می‌داشتند، نبات هم کوچیک میکردن تو همینا می ...

شکلات کوچیک بده بندازم توش

پس نمک و برا چی نذری میدن؟مگه برای تو غذا نیس؟

دیگه منو تو محله همه میشناسن غریبه که نیس اعتماد ندارن بر ندارن

نه عزیزم چه بدی داره..حتی یه کبریت روشن کردن زیر دیگ غذای نذری امام حسین کلی ثواب داره انشالله که قب ...

ممنون عزیزم

هر کس در حد توانش می‌تونه نذر بده، ما هر سال خونمون دهه دوم مراسم داشتیم انقد مردم البته بعضیاشون فقط دنبال اینن که طرف چی میده برن بخورن..امسال واقعا نمی‌تونستم از توانم خارج بود طرف می اومد می‌گفت امسال مراسم نداری خونه فلانی رفتم فلان شب این داد اون شب اینو داد  فلان روز غذا داد و...دیگه یکی که دستش یکم تنگه واقعا روش نمیشه ،قدیما تو مجالس روضه یه روضه بود و یه چای امام حسین مردم باهمون کلی کیف میکردن 

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..