2777
2789
عنوان

IUD و پریود

535 بازدید | 16 پست

من ماه اول فقط یک روز پریود شدم بقیه ماه کل ماه لک بینی داشتم الان ماه دوم کامل مثل همیشه پریود شدم از تعداد روزشم کم نشده. درد قبلا اونقدر زیاد نداشتم الان اصلا ندارم ولی اگه یه لحظه درد بگیره دیوانه کننده است. ایودی هورمونی هم گذاشتم. دکتر گفت شاید اصلا پریود نشی دیگه که خب من اونطوری هم دوست ندارم خوشحالم نشد ولی فکر میکردم حداقل روزش کم بشه 😭. از خون و لکه خسته شدم دیگه کی تموم میشه آخه؟ 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببخشید ربطی به سوالت نداره ولی راضی هستین شما؟هزینش چقدر شد؟

ببین اولش سخت بود هم دایم لکه بینی داشتم هم درد، رابطه هم دردناک بود لذتی نداشت و مثل قبل نبودم حتی میل و (عذر می‌خوام چون بحثشه میگم) ترشحات هم کم شده بود. الان که گذشته کم کم لکه ها داره تموم میشه و میل و بقیه چیزام هم دقیقا به حالت قبل برگشته خدا رو شکر، فقط دلم میخواد لکه تموم بشه. الان راضی هستم آره، تحمل اولش خیلی سخته فقط. قیمت هم من ایران نیستم. دکتر گفت میتونم مدل مسی بذارم ولی اون درد و عوارض بیشتری داره، اونو نمیدونم چطوری بشه من از هورمونیه که میگم راضی هستم. 

آره قبول دارم اگه کلا پریود نشم خیلی ناراحت میشم.

عزیزم کار خوبی کردی منم آیودی داشتم الان مدتی هست بخاطر اقدام بچه دوم برداشتم خیلی راضی بودم.به خوشی استفاده کنی😅

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم کار خوبی کردی منم آیودی داشتم الان مدتی هست بخاطر اقدام بچه دوم برداشتم خیلی راضی بودم.به خوشی ...

خیلی ممنونم. چرخش برام بچرخه 🤣. امیدوارم به زودی یه نینی تپل بیاد بغل شما. 

ببین اولش سخت بود هم دایم لکه بینی داشتم هم درد، رابطه هم دردناک بود لذتی نداشت و مثل قبل نبودم حتی ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت.منم میخوام بزارم برا همون پرسیدم .لکه بینی واقعا سخته انشالا زودتر تموم بشه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ممنون عزیزم بابت توضیحاتت.منم میخوام بزارم برا همون پرسیدم .لکه بینی واقعا سخته انشالا زودتر تموم بش ...

قربونت. من بودم دوباره پیش میافتاد میذاشتم با اینکه تازه خیرش داره برام شروع میشه. امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید.

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت.منم میخوام بزارم برا همون پرسیدم .لکه بینی واقعا سخته انشالا زودتر تموم بش ...

واقعا تصمیم خوبی گرفتی خیلی عالیه خیالت راحته و از شر استرس خلاص میشی

سلامتی و خوشبختی دخترم
قربونت. من بودم دوباره پیش میافتاد میذاشتم با اینکه تازه خیرش داره برام شروع میشه. امیدوارم بهترین ت ...

ممنون جانم.الان باردارم بعد بارداری حتما با دکترم صحبت میکنم و میزارم.شک داشتم بزارم ولی الان مطمعن شدم که میزارم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
واقعا تصمیم خوبی گرفتی خیلی عالیه خیالت راحته و از شر استرس خلاص میشی

ممنون عزیزم شماهم گذاشتی؟

بچه دومم ناخواسته هست میخوام دیگه سفت و سخت جلوگیری کنم

ممنون عزیزم شماهم گذاشتی؟بچه دومم ناخواسته هست میخوام دیگه سفت و سخت جلوگیری کنم

عزیزم ۱۰ سال بود داشتم الان مدتی برداشتم برای اقدام به بچه دوم.

خیلی راضی بودم. عشقتون پایدار عزیزم. خدا حفظشون کنه برات. فاصله سنی بچه هاتون چقدره؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم ۱۰ سال بود داشتم الان مدتی برداشتم برای اقدام به بچه دوم.خیلی راضی بودم. عشقتون پایدار عزیزم. ...

ممنونم عزیزم.پس شما هم راضی هستین باید منم به دکترم بگم بزاره.الان باردارید؟

فاصلشون ۲سال و۸ماه .خودشم ۲تاپسر😵‍💫