من ماه اول فقط یک روز پریود شدم بقیه ماه کل ماه لک بینی داشتم الان ماه دوم کامل مثل همیشه پریود شدم از تعداد روزشم کم نشده. درد قبلا اونقدر زیاد نداشتم الان اصلا ندارم ولی اگه یه لحظه درد بگیره دیوانه کننده است. ایودی هورمونی هم گذاشتم. دکتر گفت شاید اصلا پریود نشی دیگه که خب من اونطوری هم دوست ندارم خوشحالم نشد ولی فکر میکردم حداقل روزش کم بشه 😭. از خون و لکه خسته شدم دیگه کی تموم میشه آخه؟ 😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم ببخشید ربطی به سوالت نداره ولی راضی هستین شما؟هزینش چقدر شد؟
ببین اولش سخت بود هم دایم لکه بینی داشتم هم درد، رابطه هم دردناک بود لذتی نداشت و مثل قبل نبودم حتی میل و (عذر میخوام چون بحثشه میگم) ترشحات هم کم شده بود. الان که گذشته کم کم لکه ها داره تموم میشه و میل و بقیه چیزام هم دقیقا به حالت قبل برگشته خدا رو شکر، فقط دلم میخواد لکه تموم بشه. الان راضی هستم آره، تحمل اولش خیلی سخته فقط. قیمت هم من ایران نیستم. دکتر گفت میتونم مدل مسی بذارم ولی اون درد و عوارض بیشتری داره، اونو نمیدونم چطوری بشه من از هورمونیه که میگم راضی هستم.