2777
2789
منم با آمپول نتیجه نگرفتم اولش فکر کردم میشه نشد فقط زمانم گذشت بستگی به مشکل هم داره عزیزم

بعدش چیکار کردیت شما بچه دار شدی

زندگی با همه خوب و بدش میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم تو سیکل ای وی اف عزیزم سنمم کمه دکتر گفت اول ای یو ای کن کردم نشد امروز روز ده انتقالم هست

الهی عزیزم به سلامتی برات بگیره مراقب خودت خیلی باش برات دعا میکنم 

کجا ای وی اف کردی؟ کدوم شهر ؟ 

من ۲۵ سالمه شما چند سالته 

الهی عزیزم به سلامتی برات بگیره مراقب خودت خیلی باش برات دعا میکنم کجا ای وی اف کردی؟ کدوم شهر ؟ من ...

منم ۲۶سالمه گلم فدات عزیزم شیراز این دکتره ک پیشش رفتم خیلیا حامله شدن حتی با نسخه دارویی کدوم شهری از تمام شهرها مبان پیشش 

منم ۲۶سالمه گلم فدات عزیزم شیراز این دکتره ک پیشش رفتم خیلیا حامله شدن حتی با نسخه دارویی کدوم شهری ...

من کرمان اما اینجا اصلا برای ای وی اف خوب نیست 

اگه برات گرفت لطفا بهم خبر بده منم بیام پیش دکترت اسمش چیه 

منم ۲۶سالمه گلم فدات عزیزم شیراز این دکتره ک پیشش رفتم خیلیا حامله شدن حتی با نسخه دارویی کدوم شهری ...

فامیل دکتر چیه و مطبش کجاست ؟

من کرمان اما اینجا اصلا برای ای وی اف خوب نیست اگه برات گرفت لطفا بهم خبر بده منم بیام پیش دکترت اسم ...

کلا عزیزم زیاد از کرمان میان پیشش شاید نیازی به ایوی اف نداشته باشی سارا داوودی هست دکترم برای دوستام همه مثبت شدن 

کلا عزیزم زیاد از کرمان میان پیشش شاید نیازی به ایوی اف نداشته باشی سارا داوودی هست دکترم برای دوستا ...

اره شنیدم شیراز دکترای خوبی برای ای وی اف داره 

ای وی اف سخت بود ؟؟؟

اره شنیدم شیراز دکترای خوبی برای ای وی اف داره ای وی اف سخت بود ؟؟؟

سختی خودشو داره ولی نه اونقدر که میگن بعد هزینه هاش خیلی سنگین نیست من خبلی خرج کردم و نشد تصمیم گرفتم ایوی اف کنم سپردم به خدا هر چه خیر و صلاحش هست 

[QUOTE=346515518]سختی خودشو داره ولی نه اونقدر که میگن بعد هزینه هاش خیلی سنگین نیست من خبلی خرج کردم و نشد تصمیم گرف ...[/QUOTEخب خداروشکر الهی که خدا برات یه بچه صحیح و سالم بزاره تو دامنت 

من مشکلم تنبلی تخمدان هسته همسرم اسپرم کم تحرکه