2777
2789

بچه ها من هر بار که لیزر میرم تا بیاد دربیاد و بریزه ،شوهرم خیلیییییی غر میزنی ،شما چکار میکنید ،تقریبا ده روز طول میکشه

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی شوهرمون غر نمیزنه . اون چیکارس این وسط اخه

واااااا،تو خودت باشی غر نمی‌زنیم ،من خودم حالم بهم میخوره بخاطر همین ،بعد س روز بند میندازم

چرامیذاری دربیاد بعدبری.هرماه سروقت برو هر۳۰روزیا۳۵روز.بعدشم یه روزقبل موهاتوشیوکن دیگه دردسرنداری

خب وقتی میرم لیزر فرداش کلی نیش میزنه،دستگاه تو چیه مال من تیتانیوم پلاس،رنگشم مشکی ،با ژل

چرامیذاری دربیاد بعدبری.هرماه سروقت برو هر۳۰روزیا۳۵روز.بعدشم یه روزقبل موهاتوشیوکن دیگه دردسرنداری

ببین بعد لیزر منظومه که میریزن بیرون

واااااا،تو خودت باشی غر نمی‌زنیم ،من خودم حالم بهم میخوره بخاطر همین ،بعد س روز بند میندازم

الان بحث‌خودمون نیس‌ .داری‌میگی شوهرم. .میگم شوهر چیکار داره اخه . بفهمه ی مقدار صبوری‌کنه میریزه یا نوبت بعدی میشه. 

parasoo1989@
چرانیش میزنه؟مگه چجوری میشه؟من الکس ژل اینام نداره

تو صورتتو میری ،نمیدونم ببین من نزدیک دو ساله  دارم میرم ولی هنوزم صورتم کلیییی مو داره ،چررررااا ؟؟

الان بحث‌خودمون نیس‌ .داری‌میگی شوهرم. .میگم شوهر چیکار داره اخه . بفهمه ی مقدار صبوری‌کنه میریزه یا ...

وای نمی‌دونم مشکل منه،اخه دو سال دارم میرم لیزر هنوزم صورتم کلیییی مو داره

تو صورتتو میری ،نمیدونم ببین من نزدیک دو ساله دارم میرم ولی هنوزم صورتم کلیییی مو داره ،چررررااا ؟؟

من فول. ازهمون جلسه سوم چهارم موهام کلاریخت.اگه مشکل هورمونی وکیست نداری بادکترمشورت کن دستگاهتوعوض کن همینطورجایی ک میری