2777
2789
عنوان

بلع ضعیف کودک😔

90 بازدید | 8 پست

بچه من از اول شروع کمکی یه دونه برنج میزاشتم دهنش کبود میشد عوق میزد دلو رودش بالا میومد میکس دادیم تا الان که نزدیک سه سالش رفلاکس الرژی و ورم معده داره دارو نصرف میکنه 😔اما الان غذای سفت میدیم نمیجوه درسته قورت میده ک باعث میشه بالا میاره گاهی وقتا😔از قضا دوباره بچه دار شدیم الان یه سالشه اونم دقیقا مثل اولی داره میشه اینقدر افسرده و مریض شدم از دستشون تاریک دنیام انگار دارم دق میکنم کلی دکتر گوارش و گفتار درمان بردم فایده نداشت واقعا نمیدونم اخرش چی میشع کی خوب میشن کسی تجربه ای نداره با من درمونده درمیون بزاره؟؟؟�😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم گفتن تا ۴ یا ۵ سالگیش طول میکشه اگه خوب نشه باز اندوسکوپی میشه جراحی کنن😔

ببین عزیزم باید رژیم غذایی بهش بدن دکتر بهتون رژیم غذایی داد؟ اتفاقا دیروز مطب دکتر بودم رفته بودم برا اون یکی دخترم یه خانم پسرشو آورده بود حرف کشیدیم سمت دخترم که معده اش فتق و ورم داره گفت ببرش تهران که کوچیکی بچه اش مثل بچه ی شما بوده اسم دکترشم پرسیدم گفت ایمان زاده ولی اسم کوچیکشو یادش نبوده متخصص گوارشه کودکانه  ولی پرهیز غذایی حتما باید داشته باشه بچتون حتما خصوصا گوجه رب گوجه میوه های اسیدی و ترش ادویه بجز زردچوبه من میوه فقط موز و گلابی و سیب پخته میدم رب گوجه و گوجه و حتی یه مدت گوشتم نمی‌دادم خصوصا گوشت گاو و گوساله 

https://daigo.ir/secret/51172246655

ببین عزیزم باید رژیم غذایی بهش بدن دکتر بهتون رژیم غذایی داد؟ اتفاقا دیروز مطب دکتر بودم رفته بودم ب ...

من خودم از گوگل نگا میکنم رژین غذایی اما دکترش،نیگه نمیخواد دیگه رژیم بدی همه چی بده