2777
2789
عنوان

با آدم لجباز چه طور برخورد کنیم

744 بازدید | 20 پست

چی کار کنیم لج نکنه رگ خوابشو.چه جور ب دست بیاریم 

کسی تجربه داشته ؟؟

چه جوری این جور آدمها کوتاه میان

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ی آدم ب شدت لجبازم، خودمم تو عذابم ولی دسته خودم نیست، تا ۳سال اول زندگیم با شوهرم جهنم بود. الان هر کاری میخواد انجام بده میگه من میگم فلان کارو کارو کنیم حالا هرجور خودت میدونی، و در آخر باهم تصمیم میگیرم، خداروشکر زندگیمون خوب شده. 

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
توصیه من که اینه که اصلا با این جور آدما برخود نکن ولی اگه برخورد کردی تحمل کن

دیگه قسمت این بوده ک تو زندگیم باشه 

ولی موضوع تحمل نیست آدم لجباز و کینه ای هر دو با هم سخت 

خودم ی آدم ب شدت لجبازم، خودمم تو عذابم ولی دسته خودم نیست، تا ۳سال اول زندگیم با شوهرم جهنم بود. ال ...

عزیزم یکی لج کنه چه طوری باهاش دوباره گرم و صمیمی میشی ؟ یعنی چی کار کنه طرف