2777
2789
عنوان

صلوات

218 بازدید | 11 پست

نفری یک دونه صلوات بفرستید با نیت که همون صبح واسه نماز بیداربشیم چند وقته خواب می مونم دارم دیونه می شه صلوات بگین شاید خواب نمونم خواهش می کنم😢😢😢😢

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ کَما صَلَّیْتَ وَ بارَکْتَ عَلى ابْراهیمَ وَ آلِ اب ...

ممنون بابت پست زیبایتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ساعت کوک نمیکنی؟

بعدم تا این موقع بیداری حتما نمیتونی پاشی....ساعت خوابتو ببر جلوتر

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
مگه ساعت کوک نمیکنی؟ بعدم تا این موقع بیداری حتما نمیتونی پاشی....ساعت خوابتو ببر جلوتر

گوشیم زنگ می خوره ولی بیدارنمی شم امدن تونی نی سایت باخومونه بیرون رفتنش باخدا

۱۱ تا قل هو الله  آیه آخر سوره کهفم بخون نیت کن بیدار میشی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
گوشیم زنگ می خوره ولی بیدارنمی شم امدن تونی نی سایت باخومونه بیرون رفتنش باخدا

مدل شوهر منی بالا سرش توپم بزنی بیدار نمیشه...نیا نی نی سایت وقتی جنبه نداری  

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

صلوات تاثیر داره؟؟؟

شب زود بخاب تا صب بیدار شی

یا اینکه مث من نخاب یه سره تا اون موقع😁

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه