2777
2789
عنوان

مشهد یا کرج برای زندگی و کار مناسب تره

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 55 پست
من به خاطر آب و هوا کرج رو انتخاب میکنم ولی چون شما عادت دارید برات راحته به نظرم مشهد بمونی بهتره ک ...

مشهد خارجی خیلی داره پاکستانی هندی عرب افغانی 

از همه جا ایرانم هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم مشهد بهتره من که ندیدم تا حالا کسی از تهران و شهراش خوب بگه

اره درب و داغونا خوب نمیگن چون هرجا برن گند میزنن به اون شهر

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
اره پره مثل تهران

کلا شنیدم اوضاع مشهد خیلی بده پاکستانی و افغانیا فت و فراونن 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

کرج هم مثه جاهای دیگه جای خوب و بد داره مثلا جهانشهر و مهرشهر و فردیس و گوهردشت خوبن و به نسبت گرون تره و امکانتتشون خیلی خوبه ولی خیلی شهرک صنعتی و شرکت و مغازه برای کار داره ولی خوب ی سری جاهاش هم شلوغ و لات اینا داره مثه همه جا و اب هواش هم خوبه نسبت به تهران خیلی خنکتره و رفت امد به تهران نزدیکه

کلا شنیدم اوضاع مشهد خیلی بده پاکستانی و افغانیا فت و فراونن

اره خیلی افتضاح شده...من نمیدونم این دولت و حکومت کی میخوان جلوی این مهاجر ها رو بگیرن... اینقدرم پررو و کثیفن  ک حد نداره... متنفرم ازشون

اره درب و داغونا خوب نمیگن چون هرجا برن گند میزنن به اون شهر

ما مشهدیا شهرمون خیلی امکانات تفریحی داره خیلی به خاطر زوارا بهش میرسن اما تهران این‌طوری نیست خیلیم هزینه ها بالاس تو تهران و کرج چه ربطی به درب وداغونی داره؟