اسکاحت شاید کهنه شده یا ظرفی که تخم مرغ توش بوده باهاش شستی
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
هفته ای یه بار اسکاچتو بذار تو به ظرف آب جوش بذار یه ربع بجوشه میکروباش از بین بره اکه بتونی اسکاچسیلیکونی بگیری که خیلی بهتره داخل مایعتم یکم سفید کننده بریز مارک مایع ظرفشوییتم مهمه و البته کیفیت آبم مهمه منطقه ما آب خیلی بده و خودش بو ماهی میده من کلا با ماشین ظرف میشورمو آب تصفیه داریم ولی اگر یه بار با شیر لیوان بشورم باز بوماهی میده
یه خواهر بزرگتر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!